Gebruikers van PDF Shaper Premium 8.3 kunnen PDF-bestanden splitsen in kleinere PDF's, afzonderlijke pagina's uitpakken of verwijderen en bestanden versleutelen en ontsleutelen. Het is net zo eenvoudig om meerdere PDF-bestanden samen te voegen tot een groter bestand. De software roteert, knipt en normaliseert pagina's, individueel of in batch-modus. de tekst van een PDF-bestand eenvoudig converteren naar de populaire Microsoft Word RTF-indeling of DOC-bestanden converteren naar PDF-bestanden. Op dezelfde manier converteert de software PDF-pagina's naar standalone afbeeldingen en vice versa.

Belangrijkste voordelen
Dankzij de schone, intuïtieve interface van PDF Shaper kunnen gebruikers binnen een paar minuten productief worden. PDF Shaper is geoptimaliseerd voor high-DPI-monitors en een laag CPU-resourcegebruik, zelfs tijdens de CPU-intensieve conversiebewerkingen.

Geavanceerde tools
Met de nadruk op veiligheid en privacy kunnen PDF-metagegevensvelden zoals auteur, titel en datums door PDF Shaper worden bijgewerkt of verwijderd. PDF-bestanden kunnen worden versleuteld met eigenaars- en gebruikerswachtwoorden. Bovendien kan de software inhoud beschermen, gebruikers toegangsrechten instellen, PDF-bestanden ondertekenen en eerder versleutelde bestanden decoderen.

NB:

  • levenslange licentie (alleen voor thuisgebruik)
  • volledig functioneel (activering is niet vereist)
  • update controle uitgeschakeld (updates zijn niet inbegrepen)
  • gratis technische ondersteuning inbegrepen

de url van die pagina] Giveaway of the day — PDF Shaper Premium 8.3

. Versie Pro 5.1 kregen we op 11 maart 2016. De blog van die dag.

Systeemvereisten: Windows XP/ Vista/ 7/ 8 /8.1/ 10 (x32/x64)

Site van de leverancier

Trial te activeren met de activatiegegevens van het weggevertje? NEE.

Bij de installatie wordt geen contact opgenomen met internet.

Themida (voor de derde dag op rij). Geen activatiesleutel nodig. Kent Nederlands. De vorige keer schreef ik: "Zo op het oog biedt het - afgezien van de viewer - hetzelfde als het gratis pakket PDFill FREE PDF Tools dat ik al jaren naar volle tevredenheid gebruik. En viewers heb ik ook voldoende." Dat geldt nog steeds. Daarnaast het ik ABBYY PDF Transformer Plus en sinds kort FlexiPDF 2017 van SoftMaker. Ze vroegen daar eerst veel te veel voor, maar ze zijn flink in prijs gedaald en je mag het op drie machines zetten: de desktop, laptop een reiscomputer.

NB Zou het weggevertje gebruikmaken van PDFill FREE PDF Tools? Ik maakte een Evalaze portable van het weggevertje en testte dat op de desktop. Daar stopte het met de boodschap "PDF Tools crashed". Dat geeft toch te denken, zou ik menen.

Het lukte me niet een klassieke portable te maken. De Cameyo lukte wel. Bij wijze van experiment heb ik een tweede Cameyo gemaakt op de virtuele ThinPC waar ik alle Microsoft-mappen heb gewist. Die werkte prima op de desktop. Tijdens de eerste run worden die MS-mappen aangemaakt: ik zie ze in submappen van CHANGES van de Cameyo werkmap. Voor ruimtewinst in de uitwisselmap hoef ik het niet te doen: de zips schelen maar 16 kB op de ruim 12 MB.

De officiële site van vandaag:


De blog van de vorige keer:


De ervaringen van de Duitse vrienden, met name Joker0502. En hun commentaarpagina.

De posting van Ootje.
Terug naar het begin.