Sketch Drawer is beeldbewerkingssoftware die uw foto’s verandert in pentekeningen. Het programma biedt gebruikers de mogelijkheid om van normale foto’s fantastische pentekeningen te maken, in zwart-wit of in kleur. Tijdens het genereren van de pentekening kunt u instellingen wijzigen en opties kiezen. Het beschikt over twee manieren om uw foto’s te bewerken: handmatig of aan de hand van kant-en-klare presets. Deze presets kunnen als gids voor beginners worden gebruikt.
Giveaway of the day — Sketch Drawer 5.1

. Versie Pro 5.1 kregen we op 29 november 2017. De blog van die dag.

Adriaan postte toen twee keer, eerst onder de naam Hadrianus, de tweede keer onder de naam h. Dat laatste zal wel onbedoeld zijn. Ook lees ik daar "De Vista PC is nu weg, 11 jaar oud, R.I.P.". Maar als ik schrijf dat zijn Vista gesneuveld is, noemt hij mij een leugenaar. Mijn reactie werd niet geplaatst. Dat soort gedoe is wel vermoeiend. Maar je moet mensen met een geestelijk probleem, veroorzaakt door een bepaalde gebeurtenis, hun uitlatingen niet al te serieus nemen. Want zij zullen zelf hun karakterwijziging meer betreuren dan hun omgeving.

Systeemvereisten:WIndows 7/ 8/ 8.1/ 10

Site van de leverancier

Trial te activeren met de activatiegegevens van het weggevertje? JA: zijn identiek

Bij de installatie wordt contact opgenomen met IP-adres 162.243.116.64.

een

Geen Themida. Kent Nederlands. 32 bitter. Bij de installatie krijgt u een link om uw sleutel aan te vragen. Omdat Softorbits een beetje spamt, gebruikte ik twee 33Mail-adressen. U krijgt een bevestigingsmail. Als u de link daarin aanklikt, komt u op een scherm waar u uw persoonlijke gegevens kwijt kunt. Maar u kunt dat overslaan. Dan verschijnt de sleutel in de browser. De sleutel komt NIET per mail, zoals Adriaan de vorige keer dacht.Beide 33Mailadressen kregen allebei de sleutel SKT****EYK

Bij het invoeren van die sleutel komen er net als de vorige keer twee subsleutels in het register:

[HKEY_CURRENT_USER\Software\softorbits\SketchDrawer]
"Key"=-
"partnerCompaignInfo"=-

Bewaar deze sleutel. Ik kon er op een schone virtuele W8.1 Pro de trial mee activeren. QED.

Een klassieke portable maken lukte niet op de virtuele ThinPC. De Cameyo lukte wel. De Sandboxie die ik op een virtuele ThinPC maakte, draait geactiveerd op de laptop.

Naar aanleiding van een vraag op de Engelstalige site ben ik nagegaan of we vandaag een andere versie krijgen dan op 29-11-2017. Mijn antwoord:
"Johann Anton Oellers, the current giveaway was last changed on 20 ‎december ‎2017, ‏‎23:41:36, so it is newer than your version. That was last changed on ‎26 ‎augustus ‎2017, ‏‎11:18:44.

Your comment is awaiting moderation.
Reply | Comment by krypteller – Just now

Een paar uur later is deze posting nog niet geplaatst, nieuwere wel. Dus ...

De sleutel van 29-11-2017 is verlopen. Maar het weggevertje van toen kon ik wel activeren met de sleutel van vandaag.

Een gratis alternatief is FotoSketcher. Ook als portable. Die overschrijft de originelen niet. Veel mogelijkheden. Lijkt me vooral plezierig als u een onscherpe foto heeft die u toch niet wilt weggooien. En als u foto's met personen heeft die u niet direct herkenbaar op internet wilt zetten. De bewerkte foto's nemen wel circa twee keer meer ruimte in. Maar daar is met Faststone Capture wat aan te doen. Minder bpi en 256 kleuren.

De officiële site van vandaag:


De blog van de vorige keer:


De ervaringen van de Duitse vrienden, met name Joker0502. En hun commentaarpagina.

De posting van Ootje.

Terug naar het begin.