Detecteer harde schijf problemen voordat het noodlot toeslaat. Met Hard Disk Sentinel heeft u altijd een volledig overzicht over de status van uw harde schijf, op deze manier kunt u potentiële problemen vóór zijn die kunnen resulteren in onherstelbare data. Hard Disk Sentinel is de sleutel tot identificeren, testen, diagnostiseren en herstellen van harde schijf problemen, zelfs van Solid State Drives.

Met Hard Disk Sentinel ziet u direct gedetailleerde rapporten over de gezondheidsstatus van uw harde schijf, inclusief temperatuur, zelf-monitoring data, overdrachtssnelheden en meer. Iedere afwijking van deze factoren kunnen een vroegtijdige waarschuwing zijn voor dreigende schijfproblemen! Hard Disk Sentinel werkt ook met externe USB of e-SATA schijven en RAID controllers. Geen externe tools nodig voor het verifiëren van interne hard schijven, externe harde schijven, SSD's, schijven in RAID arrays, alles wat nodig is zit in deze software. Wanneer uw data belangrijk zijn, bent u het aan uzelf verplicht: installeer Hard Disk Sentinel vandaag nog!
Giveaway of the day — Hard Disk Sentinel Standard 5.01

. Versie 4.7.1 kregen we op 27 februari 2017. De blog van die dag.

Systeemvereisten: Windows 95/ 98/ 98 SE/ ME/ NT4/ 2000/ XP/ 2003/ 2008/ Vista/ 7/ Home Server/ 2012/ 8/ 8.1/ 10; Pentium or compatible CPU; 64 MB of system memory; HD: 30 MB

Site van de leverancier

Trial van versie 5.20 te activeren met de activatiegegevens van het weggevertje? NEE, tenzij de exe en het activatiebestand worden overgenomen van het oudere weggevertje.

Bij de activatie wordt geen contact opgenomen met internet.

Ik wacht met smart op mede-auteurs, die kunnen inspringen als ik van huis ben. U mag eenvoudig beginnen. Met het aanpassen van de titel en plaatsen van de downloadlinks zijn de ochtendbezoekers al geholpen.

Themida. In de readme staat "The program is already registered. No activation key is required". Volgens de Duitse vrienden staat de sleutel in C:\Program Files\Hard Disk Sentinel\HDSentinel.key.

Portables maken lukte dit keer niet. Maar het is ook niet nodig, want de programmamap volstaat. Daarmee draait het weggevertje prima op de laptop. En de SSD is goedgekeurd: " De status van de solid-state schijf is PERFECT. Problematische of slechte sectoren zijn niet gevonden. De TRIM-functie van de SSD wordt ondersteund en is ingeschakeld voor optimale prestaties."

een

twee

drie


zonder

In de middag heeft de laptop dichtgeklapt gelegen en gesluimerd. Daarbij daalde de temperatuur. Later weer gaan gebruiken en toen liep de temperatuur op.

Als ik de laptop rond 21:00 uur op een standaard zet met een ventilator erin, daalt de temperatuur van de SSD één graad:


met koeling

Op zaterdagmorgen rond 8:30 uur de laptop direct bij aanzetten op de standaard met extra ventilator gezet. Tegen 13:00 uur staat de temperatuur op 24 graden. Even na 13:00 uur de ventilator uitgezet. En binnen minuten is de temperatuur naar 25 graden gestegen. Op 13:24 is het 26 graden. Tussen 14:00 en 18:00 uur de laptop open laten staan zonder standaard en niet gebruikt. Rond half vier gaat de temperatuur stijgen en piekt met 29 graden om 15:50 uur. Daarna daalt het wat. Om 18:00 uur is de SSD 27 graden.

Conclusie: de standaard heeft zeker zin, de externe ventilator wat minder.

Om 18:15 uur de laptop op de standaard gezet, de ventilator staat uit.

een

een

Lidl1 attendeert op het gratis Crystal Disk Info.

Een ander handig gratis en "portable" tool: SpeedFan – Portable Fan Speed and Temp Control. Maar "It appears that the latest version of this tool is not portable."

De officiële site van vandaag:


De blog van de vorige keer:


De ervaringen van de Duitse vrienden, met name Joker0502. En hun commentaarpagina.

De posting van Ootje.

Terug naar het begin.