4WinKey Standard is 's werelds toonaangevende Windows hersteltool voor het herstellen van wachtwoorden, waarmee verloren beheerders- en gastaanmeldingswachtwoorden voor Windows 10/ 8.1/ 8/7 /XP/Vista kunnen worden gereset.

U kunt het programma gebruiken om het Windows-inlogwachtwoord binnen enkele minuten te verwijderen zonder uw systeem opnieuw te formatteren of opnieuw te installeren.

Belangrijkste mogelijkheden:

  • Verwijder lokale Windows- en andere gebruikerswachtwoorden.
  • Maak een wachtwoordherstel-cd/dvd.
  • 100% herstelpercentage.
  • Snelste, gebruiksvriendelijkste, life saver voor inlogwachtwoorden.
  • Ondersteuning voor FAT16, FAT32, NTFS, NTFS5 bestandssystemen.
  • Ondersteuning voor alle Windows-systemen, inclusief Windows 10, 8.1, 8, 7, Vista, XP en Windows Server.

Giveaway of the day — 4WinKey Standard 9.6.5

. Deze titel kregen we nog niet eerder van Tenorshare. De blogs over weggevertjes van die aanbieder.

Systeemvereisten: Windows 10/ 8.1/ 8/ 7/ Vista/ XP (32-bit/64-bit); 1GHZ CPU (32 bit or 64 bit) and above; 1 GB or more free space

Site van de leverancier

Trial te activeren met de activatiegegevens van het weggevertje? JA/NEE/JA: zijn identiek

Bij de installatie wordt contact opgenomen met IP-adressen 104.31.92.64 en 185.194.141.58.

Ik wacht met smart op mede-auteurs, die kunnen inspringen als ik van huis ben. U mag eenvoudig beginnen. Met het aanpassen van de titel en plaatsen van de downloadlinks zijn de ochtendbezoekers al geholpen.

Geen Themida. In de readme staat "The product is pre-registered so you don't need to activate it". Maar er valt me wel een registersleutel op:

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\GuidGuid13]
"guid"=-
"user_id"=-

Maar ik kan er niet de trial mee activeren. Ik kan wel portables maken op een ThinPC en ook een Sandboxie. Maar die SB laat zich niet kisten - zippen.

Chrome weigert het spel op te halen. Vindt het niet kosher. Ik boos: "dat bepaal ik zelf wel". Op een virtuele ThinPC zonder AV kan ik het wel via IE ophalen.

Het weggevertje vervangt een papiertje, waar het wachtwoord op staat. Ik heb er niets aan, als ik mensen moet helpen die hun toegangswachtwoord zijn vergeten. Verder onhandig in gebruik, want u moet uw PC zó instellen dat hij kan booten van een CD/DVD. Verder verliezen de mensen naast het papiertje met hun wachtwoord vaak ook het herstelmedium. Ik gebruik dus andere software, die het wachtwoord gewoon wist. Daarna kan de gebruiker zijn wachtwoord opnieuw invoeren. Ootje raadt het weggevertje af. Dat is voor mij voldoende om eraf te blijven.

De officiële site van vandaag:


De ervaringen van de Duitse vrienden, met name Joker0502. En hun commentaarpagina.

De posting van Ootje.

spel

Terug naar het begin.