CareUEyes is zeer nuttige oogzorgsoftware omdat het u helpt uw ​​ogen minder te belasten en deze rust te bieden. De onjuiste helderheid van het pc-scherm is een van de belangrijkste bronnen van vermoeidheid van de ogen, omdat het blauwe licht bevat. Maar met behulp van deze software bent u nu van die blauwe lichten af ​​door het blauwe lichtfilter op het scherm aan te brengen.
Giveaway of the day — CareUEyes 1.1.1.9

. Dit is het eerste weggevertje van SAU TECHNOLOGY.

Systeemvereisten: Windows XP/ 7/ 8/ 10

Site van de leverancier

Trial te activeren met de activatiegegevens van het weggevertje? JA

Bij de installatie wordt geen contact opgenomen met internet.

een

Themida. Een slecht begin voor een nieuweling. Mijn AV dwingt mij om via een virtuele machine zonder AV te downloaden. In de readme staat: "The program is already registered. No activation key is required.". Dat vind ik wel prima.

Geen Nederlands. Vergeet niet het automatisch updaten uit te vinken:

geen updates

De activatie staat in het bestand %AppData%\CareUEyes\settings.dat. Bewaar dat bestand. Ik kon er de trial mee activeren op een schone virtuele ThinPC. QED.

In setting.dat staat de licentiesleutel "license=MJsetpPd**********LDnYY8=. Ook met die sleutel kon ik de trial activeren. Dus goed bewaren!

twee

De volledige sleutel in kryptaal:

wBuIvHR0nXobh2aRauY3A/D0Z0LAOOODYRTagsilX6I30JhP6BLbGUBTUym0Lj3OqclUNK8MVgcPeN
Mq7OYS+nT9W2O/f2jYsjHSGZsrfSXH+CWqrFuFSLLshbxF4waGB9zpuBXyU2+ya1N4u2/k5oa7XBo
GaYLfFjbM94CGWslBNY49b1wyOiG8oDloW5uX/BND7wN+A31ghLJqoJ/4FYYf0qvn6DY93FQCSuiP1
Sga0WiRk5zRoE3kL5BiobahiS1I0itqPYhmVn3hGJWIcQ==

een

OT: gisteren Linux Mint 18.3 via VirtualBox aan de laptop toegevoegd. Vandaag Thunderbird daar ingericht. Dat programma draait lekkerder onder Linux dan onder Windows. Net als LibreOffice. Maar een virtuele Linux blijkt toch minder flexibel dan een echte Linux. Want Wine krijg ik virtueel niet geïnstalleerd. Maar Wine is natuurlijk totaal overbodig op een virtuele Linux op een Windows machine. Als je een Windows programma wilt draaien, doe je dat op een virtuele of echte Windows machine. De virtuele Linux dient juist voor het draaien van Linux programma's, waarvoor geen gelijkwaardig gratis Windows alternatief beschikbaar is. Bia gedeelde mappen kunnen de verschillende machines bij dezelfde bestanden. Omtrent mijn volgende PC zit ik nog te dubben: een Linux of een Mac? Qua prijs ontloopt het elkaar niet zoveel. Ik zag een Duits bedrijf dat Linux machines op maat levert. Als ik uitzoek wat ik wil, kom ik toch aardig in de buurt van twee mille. Maar dan heb ik wel 32 GB RAM, 512 GB SSD en twee harde schijven van elk 1 TB. En extra koeling. En Intel i7 processor. Maar misschien heeft mijn oudste zoon gelijk en heb ik al voldoende computers. Aan de andere kant: hij wil weer een motorfiets kopen ...

Ik wacht met smart op mede-auteurs, die kunnen inspringen als ik van huis ben. U mag eenvoudig beginnen. Met het aanpassen van de titel en plaatsen van de downloadlinks zijn de ochtendbezoekers al geholpen. Als die er per 1 juli niet zijn, beperk ik de blog tot zaken en weggevertjes die ikzelf nuttig vind. Dus geen downloadlinks meer op de blog, alleen automatisch naar de abonnees daarop.

De officiële site van vandaag:


De ervaringen van de Duitse vrienden, met name Joker0502. En hun commentaarpagina.

De posting van Ootje.

Terug naar het begin.