Colasoft MAC Scanner biedt gebruikers een snelle optie voor het scannen van IP- en MAC-adressen binnen een lokaal netwerk. Het detecteert automatisch alle beschikbare subnetten die betrekking hebben op IP-adressen die zijn ingesteld op meerdere netwerkadapters. Het scantl ook IP- of MAC-adressen van door de gebruiker gedefinieerde subnetten. Het zal het MAC-adres, de hostnaam van het IP-adres en de fabrikant weergeven in een gemakkelijk leesbare interface, waarbij alle IP-adressen worden gegroepeerd op basis van hun MAC-adres als dat MAC-adres toevallig aan meerdere IP-adressen is gekoppeld. De gescande resultaten kunnen worden geëxporteerd naar txt-bestanden voor toekomstig gebruik.
Giveaway of the day — Colasoft MAC Scanner Pro 2.3

. Versie 2.2 kregen we op 15 december 2011. De blog van die dag;blog was nog niet actief in 2011.

Systeemvereisten: Windows 2000/ XP/ 2003/ Vista/ 7/ 8/ 10

Site van de leverancier

Trial te activeren met de activatiegegevens van het weggevertje? NEEN
De download van de site is niet direct te registreren; de optie niet gezien. En er komen ook aanbiedingen tussendoor.

Bij de activatie wordt contact opgenomen met IP-adressen 47.254.28.235 en 47.88.5.189

Ootje bedankt!Geen Themida, een schone32-bits installer.De sleutel staat in de readme. De activatie komt in
C:\ProgramData\Colasoft MAC Scanner Pro\csmac.srd
Bewaar dat bestand. Ik kon er het weggevertje mee activeren op een schone virtuele ThinPC. QED. Maar de activatie is wel systeemgebonden, want de op de virtuele ThinPC gemaakte Cameyo moest ik op de desktop alsnog activeren.
Het weggevertje draait ook in Sandboxie op de desktop.

De sleutel in krypttekst:

psO23DmK9UYmxXBsfjKHPt5Rw4jV5fNEy+V+
6eRlV4ck3Ya9xrPpeaJXDkCWDx6Z9s7AQjkMB
bLya2xpfdEjpr+EC+MkbxXitH1rko87CX8=

Het weggevertje vindt de IP-adressen, MAC-adressen en vult ook de [naam van de fabrikant van de Ethernetkaart|http://www.coffer.com/mac_find/?string=00029b] in. Die naam volgt uit de eerste zes tekens van het MAC-adres:

een

geactiveerd

OT: het is al weer twee dagen geleden dat het volle maan was. Dus verwacht ik de komende dagen wat minder postings van Adriaan. Op mijn todo-lijstje staat nog een spreadsheet te maken met twee kolommen: de maanfase en het aantal postings van Adriaan, En dan wat statistische tests er tegenaan gooien ... Maar ik heb voldoende nuttiger zaken op mijn bordje liggen: zolder verven, financiële administratie van twee clubs bijwerken, tuin begieten met slootwater, Linuxmachines inrichten, etc.

Ik wacht met smart op mede-auteurs, die kunnen inspringen als ik van huis ben. U mag eenvoudig beginnen. Met het aanpassen van de titel en plaatsen van de downloadlinks zijn de ochtendbezoekers al geholpen. Als die er per 1 juli niet zijn, beperk ik de blog tot zaken en weggevertjes die ikzelf nuttig vind. Dus geen downloadlinks meer, alleen automatisch naar de abonnees daarop..

De officiële site van vandaag:


De ervaringen van de Duitse vrienden, met name Joker0502. En hun commentaarpagina.

De posting van Ootje.

spel

Terug naar het begin.