ApowerManager is een professionele telefoonmanager voor Android en iOS. Het biedt mogelijkheden om eenvoudig alle bestanden op uw telefoon te beheren vanaf de computer, met ondersteuning voor zowel Windows- als Mac-systemen. Hiermee kunt u uw telefoongegevens uitwisselen, verwijderen en bewerken, inclusief foto's, video's, muziek, contacten, berichten, apps en meer. Daarnaast kunt u een volledige back-up van uw telefoon naar de computer maken of de vorige back-upbestanden met één klik op jetelefoon herstellen. Bovendien kunt u het telefoonscherm op de pc in realtime weergeven via een USB-kabel of wifi, schermafbeeldingen maken en zelfs uw telefoonscherm opnemen met geluid.

Belangrijkste mogelijkheden van ApowerManager:

  • *Verbind Android- en iOS-apparaten met de computer via een USB-kabel of wifi
  • *Uitwisselen van alle soorten bestanden tussen mobiele apparaten en de computer
  • *Beheer foto's, muziek, video's, contacten, berichten, apps en andere bestanden
  • *Back-up en herstel data met één klik
  • *Toon het telefoonscherm op de computer in realtime
  • *Screenshots maken van je phone en telefoonschermactiviteiten opnemen met geluid
  • *Eenvoudige en duidelijke interface

NB: 1-jarige licentie.

NB: 1-Year license. The offer is valid for NEW ApowerManager users only.
Old users can register with another e-mail to get the offer. To activate the offer, please follow Readme instructions.
Giveaway of the day — ApowerManager 3.1.8

. Versie 3.1.8 kregen we op 2 mei 2018. De blog van die dag.

Systeemvereisten: Windows 10/ 8/ 7; Mac OS 10.9 or higher; Android 4.0 or higher; iOS 8.0 or higher

Site van de leverancier

Trial te activeren met de activatiegegevens van het weggevertje? JA, weggevertje en trial zijn identiek

Bij de activatie wordt contact opgenomen met IP-adres 213.244.178.244.

Geen Themida, een schone installer. De sleutel staat in de readme. U moet zich wel met een nieuw mailadres aanmelden om een nieuw account aan te vragen. 33Mail is OK. Kent Nederlands.

Ik heb een nieuw account aangemaakt, maar zag niet zo snel waar ik de registratiesleutel 9F4****B8 kon invoeren.

32 Bitter. Ook Microsoft Visual C x64 Additional Runtime wordt geïnstalleerd. U moet eerst een account aanmaken vóórdat u kunt activeren. Maar na het ontsluiten lukt het activeren me eerst niet. Met een plaatje van Ootje zag ik het: info opvragen en dan op het pijltje naar beneden rechts van de gebruikersnaam klikken. Volgens de Duitse vrienden staat de activatie vastgelegd in
C:\Users\gebruikersnaam\AppData\Roaming\Apowersoft\ApowerManager\passport.userinfo
Discovery is het daar mee eens. Al ziet die nog veel bestanden die bij de activatie worden aangemaakt. Bewaren van passport.userinfo lijkt niet echt nodig. Bij een herinstallatie op een schone virtuele ThinPC met het mailadres en wachtwoord van de eerste keer is het al direct een VIP.

De activatiegegevens voor mijzelf in kryptaal:

PHMv8/esPfp8HvCwMd+qvbouKsAksd9CRg1Uw2H
Kgp7gsm4Xnb/MEjF3X1rU3WAO/Z3qDid3nUlXk/S1
s4zoVxADfq2d0a0uWxurKWoYKVLsVoodgyBssupIl
a6SxJS49hXfQX1uTlWlmS4gLIBiqXENMhan1YRAj7
RKOX53xQQ=

In tegenstelling tot de vorige keer lukt het me nu wel om een Cameyo te maken, die draait op de desktop. Ik maak tegenwoordig Cameyo's aan met een dat-bestand.

Niet erg nuttig: " Sorry, for now ApowerManager only allows you to restore the backup files to the same phone. We are still developing the feature to restore data to a new phone.". iPOs apparaten kunnen van huis uit backup files op het nieuwe toestel plaatsen. Toen ik vorig jaar een nieuwe iPad Professional voor mijn vrouw kocht, was die binnen een paar minuten gevuld met alle data van de oude iPad. Volautomatisch. En "gratis" in de zin dat Apple de kosten daarvoor verrekent met het nieuwe toestel.

Mede-auteurs, die kunnen inspringen als ik van huis ben - of domweg prioriteit geef aan andere dingen - zijn van harte welkom. U mag eenvoudig beginnen. Met het aanpassen van de titel en plaatsen van de downloadlinks zijn de ochtendbezoekers al geholpen. Nu die er per 1 juli niet zijn, beperk ik de blog tot zaken en weggevertjes die ikzelf nuttig vind. Dus geen vroege downloadlinks meer, alleen automatisch naar de abonnees daarop..

De officiële site van vandaag:


De blog van de vorige keer:


De ervaringen van de Duitse vrienden, met name Joker0502. En hun commentaarpagina.
De posting van Ootje.

Terug naar het begin.