Partitie schalen zonder de schijf opnieuw te formatteren? Probeer IM-Magic Partition Resizer Pro om partitieruimte opnieuw te verdelen, zonder de schijf opnieuw te formatteren of het besturingssysteem opnieuw te installeren en zonder zelf grote hoeveelheden data van de ene naar de andere plek te verplaatsen. Partition Resizer Pro is ontwikkeld door IM-Magic Inc.en is 100% veilig voor opnieuw herverdelen van schijfruimte en beschikt over een intuïtieve interface.

3.2.4 versie nieuwe feature: Portable functie toegevoegd, waarmee gebruikers partitieruimte kunnen schalen vanaf een bootable externe CD, DVD of USB drive.

NB: de registratiegegevens staan in het bijgesloten Readme bestand! Giveaway of the day — IM-Magic Partition Resizer Pro 3.5.0

. Versie 3.2.4 kregen we op 21 augustus 2017. De blog van die dag.

Systeemvereisten: Windows XP/ Vista/ 7/ 8/ 10; Hard Disk: at least 100 MB hard drive space; CPU: at least with X86 or compatible CPU with main frequency 500 MHz; RAM: minimum 512 MB system memory

Site van de leverancier

Trial cq de 32 en 64 bits portable zijn te activeren met de activatiegegevens van het weggevertje? JA

Bij de activatie wordt contact opgenomen met IP-adres 192.186.218.10 "My site is launching soon" bij GO-DADDY-COM-LLC.

Geen Themida, een schone installer. De sleutel staat in de readme. Geen Nederlands. De activatie wordt dubbel weggeschreven:

C:\Program Files\IM-Magic\Partition Resizer\impr.lkeys
C:\Windows\impr.lkeys


De eerste is voldoende: als ik de twee wis, heb ik nog steeds een geregistreerde versie. En als ik impr.lkeys in beide (32 en 64 bits) van de portables zet, is de 32 bits direct geactiveerd op de 32 bits portable. QED.

De activatiegegevens voor eigen gebruik en daarom in kryptaal:

rvWlp2T3BMNurVsDuOl0hSvf0w+BHXjeG8+yZCi/d+S5E
WW7QtAJCoJNGp3b1EK7hTVHgPUYK4R1TvgtnQHnCpaX
wjYaG07c6UQgQOO4MinxAYXtlULS7mvq6Z195ja1Ho8Y
nzBC9EsmxUMePSyiFA==

Altijd handig, zo'n partitieresizer. Zie mijn vorige posting daarover. Je kan er de ongebruikte GB's van de verborgen reddingspartities mee gebruiken. maar je raakt dan wel de gehele inhoud ervan kwijt:

een

Dat lijkt me niet altijd de bedoeling.


U kunt wel veel doen met de andere partities:

twee

De Cameyo doet het niet: kan de benodigde driver niet vinden. Geen probleem, want we krijgen vandaag de portables (32 en 64 bit) van de leverancier op de koop toe. Die activeerde ik met het geoogste activatiebestand van de virtuele ThinPC. De 64-bitter doet het prima op de desktop,maar zoals zovelen kon ik geen iso maken.

De officiële site van vandaag:


De ervaringen van de Duitse vrienden, met name Joker0502 ... wir sind die Macher.... En hun commentaarpagina.

De posting van Ootje.
Terug naar het begin.