Power-user verhoogt uw productiviteit met PowerPoint en Excel met tientallen nieuwe tools:

  • Bibliotheken met meer dan 2.000 prachtige PowerPoint-sjablonen, pictogrammen, kaarten, diagrammen, afbeeldingen, grafieken enz., waarmee u binnen enkele minuten fantastische documenten kunt maken.
  • Opmaakautomatisering: automatisch de kleuren, het lettertype, de opsommingstekens, de taal, uitlijningen enz. voor uw gehele presentatie wijzigen
  • Excel tijdbesparende functies voor het beheren van samengevoegde cellen, opschonen van formules, UnPivot-tabellen en meer.

NB: 1 jaar licentie; inclusief technische ondersteuning. Een eigen licentie kost $231 of €198.00 PER JAAR Power-user annual license.
Giveaway of the day — Power-user

We kregen nog niet eerder iets van Power User SAS.

Systeemvereisten: Windows 7/ 8/ 10; Microsoft Office 2007 or later; Software interface: English

Site van de leverancier

Trial te activeren met de activatiegegevens van het weggevertje? JA: zijn identiek

Bij de activatie wordt geen contact opgenomen met internet.

Geen Themida en geen readme vandaag. De downloadlink levert een url op, waar u uw mailadres kunt invullen. a@b.com werkt, de plustruc ook. Die krijgen beide dezelfde sleutel.

Ik zag de sleutel 29********C46 in de browser staan. met de boodschap "This is a universal key: you can send it to any number of colleagues! Cheers, right? Seriously, please share.". En een downloadlink. Zonder MS Powerpoint en/of Excel heeft u er niets aan.

Ik ben een intensieve spreadsheetgebruiker en heb voor zowel de desktop als de laptop een Office 2016 Professional licentie. Ik zou het dus een jaar gratis kunnen proberen. Als het bevalt, moet ik vervolgens $231 betalen. Dat is knap veel voor een pensionado. Als ik na een jaar eraan verslaafd ben???

In Excel moest ik mijn mailadres opgeven. a@b.com was prima.

Niet foutloos. Ik zag de tekst "Below if the list of these new functions that are made available for you in Excel." zowel in mijn Excel staan, als op de website. Nu is het maar een tikfoutje, "if" moet "is" zijn, maar voor iets minder dan €200 wil ik geen tikfouten zien. Die maak ik zelf wel. En gratis.

Ik krijg het niet aan de praat in Excel 2007 voor Thuisgebruik en Studenten op mijn LinuxMint laptop. Dat hoeft weinig te betekenen, want het is al mooi dat Excel zelf onder Wine op een Linux machine draait. Ook PopTools (zie hieronder) draait niet onder Wine.

Ik heb vaker dit soort toevoegingen aan Excel gezien. Ook wel eentje gekocht, heel lang geleden. Daarmee kon ik snel inconsistenties opsporen in formules, de hoofdoorzaak waarom Disraeli, als hij nu leefde, zou zeggen: "There are lies, damned lies and spreadsheets". Maar er zijn ook gratis uitbreidingen voor Excel. Ik heb veel baat gehad met een gratis Australische toolbox, PopTools. Helaas wordt die niet meer onderhouden. Dat heb je met eenmans tools. Ik heb voldoende te doen de komende dagen om nu halsoverkop mij te storten in het testen van het weggevertje. Adriaan zal vast melden dat hij geen spreadsheets gebruikt. Gelukkig post hij nu vaker op de Engelse site en scoort daar nog meer minnen dan bij ons.

De officiële site van vandaag:


De ervaringen van de Duitse vrienden, met name Joker0502 ... wir sind die Macher.... En hun commentaarpagina.

De posting van Ootje.

spel

Terug naar het begin.