Leawo iTransfer biedt perfecte oplossingen voor overdrachtsproblemen met iPhone, iPad en iPod. Het is vrij eenvoudig om 12 bestandstypes over te dragen, waaronder apps, foto's, muziek, video's, sms, contacten, enz., tussen iOS-apparaten, iTunes en pc's. Het kan ook een back-up maken van iPhone-, iPad- en iPod (touch) -bestanden op uw computer.

Giveaway of the day — Leawo iTransfer 2.0

. Versie 1.10.1 kregen we op 24 juli 2017. De blog van die dag.

Systeemvereisten: Windows XP/ Vista/ 7/ 8/ 8.1/ 10; Processor: 1 GHz or above Intel/AMD Processor; RAM: 512MB RAM (1024MB or above recommended); Free Hard Disk: 100MB space for installation; Graphic Card: NVIDIA GeForce GTX 260 and above

Site van de leverancier

Trial te activeren met de activatiegegevens van het weggevertje? JA: trial en uitgepakt weggevertje zijn identiek

Bij de installatie wordt contact opgenomen met IP-adressen 107.150.102.152 en 104.200.25.196..

Themida: volslagen overbodig, want het is gewoon de ingepakte trial. U kunt dus gewoon de trial ophalen met mijn link. In de readme een link om de sleutel op te vragen. De plustruc werkt niet, 33Mail en Ten Minute Mail wel. U krijgt langs die weg weer een downloadlink.

32 bitter. Werkt niet op de virtuele ThinPC, noch in Sandboxie op de 1803 laptop.

De activatie staat in C:\Users\gebruikersnaam\AppData\Roaming\Leawo\iTransfer.ini.

screenshots

De op een virtuele W8.1 Pro gemaakte Cameyo draait wel op de laptop, maar herkent mijn iPhone niet.

Ik word niet warm of koud bij dit soort betaalde programma's. Ik heb sinds 2012 een iPad en sinds 2016 een iPhone. Nooit iets weg - tenzij door een eigen stommiteit. Met het gratis iTunes valt prima te werken. De automatische backup in de Apple cloud werkt feilloos. Kost me €1 per maand. Ook het weggevertje kan niet zonder middleware van Apple zelf.

Cookies

Met CCleaner kon ik wel het cookie van nl.giveawayoftheday wissen:

De officiële site van vandaag:


De ervaringen van de Duitse vrienden, met name Joker0502 ... wir sind die Macher.... En hun commentaarpagina.

De posting van Ootje.

Terug naar het begin.