Zoom Player, de meest flexibele en geraffineerde Mediaspeler voor Windows PC's en tablets. Gebaseerd op onze sterk aangeprezen Smart Play technologie en Volledig Scherm Navigatie interfaces, probleemloos meer mediaformaten afspelen, verbeterde stabiliteit en prestaties terwijl u comfortabel naar content kunt bladeren d.m.v een muis, toetsenbord of Touch input.

  • Achter de klassieke look van de Zoom Player gaat een krachtig Media Center schuil, ontworpen met een intuïtieve volledig scherm navigatie interface.
  • De 5-toets (up/down/left/right/select) volledig scherm navigatie interface beschikt over intuïtieve interfaces met Mediabibliotheek, bestandsverkenner, afspeellijst, kleurcontrole, audio equalizer, bladwijzers, afspeelgeschiedenis, ondertitels & audio-stream selectie en nog veel meer.
  • Met de Zoom Player kunt u iedere PC direct omzetten naar een Home Entertainment Center (HTPC) zonder dat daar speciale hardware of een speciaal besturingssysteem voor vereist is.
  • Met de Zoom Player's Install Center, wordt uw computer altijd veilig voorzien van de nieuwste geverifieerde afspeeltechnologieën (wij mogen niet updaten!). Om een uitgebreide video tutorial te bekijken over het gebruik van de Install Center, klik hier.
  • Leer meer over Zoom Player en andere producten op Inmatrx Website

Opmerking: de giveaway licentie ondersteunt geen upgrades naar nieuwere versies. Installeer geen updates wanneer u de giveaway licentie wilt behouden.
Giveaway of the day — Zoom Player MAX 14

. Versie 11.1 Pro kregen we op 9 januari 2016. De blog van die dag.

Systeemvereisten: Windows XP/ Vista/ 7/ 8/ 10 (x32/x64)

Site van de leverancier

Trial te activeren met de activatiegegevens van het weggevertje? JA/NEE/JA: zijn identiek

Bij de installatie wordt contact opgenomen met IP-adressen 69.56.182.222, 206.217.192.234, 72.247.91.102 en 192.185.49.71.

Geen Themida, maar een link om een downloadlink aan te vragen. Die link zie ik niet snel komen, wel de bevestiging dat ik mij voor de verplichte nieuwsbrief heb aangemeld. De downloadlink zie ik in de browser en ook een alternatief.

Geen Nederlands. 32 Bitter. Een Cameyo lukte niet. Wel Sandboxie. En de programmamap daarvan doet het als semi-portable. Die bewaar ik dus maar.

De ervaringen van de Duitse vrienden, met name Joker0502 ... wir sind die Macher.... En hun commentaarpagina.

De posting van Ootje.

spel

De officiële site van vandaag:


De blog van de vorige keer:


Terug naar het begin.