PDF Candy Desktop is een krachtige alles-in-één PDF-oplossing die verschillende tools biedt om met PDF te werken. Het is mogelijk om PDF naar Word, JPG, PNG, TIFF, BMP, DOCX, RTF te converteren of bestanden als Word, JPG, HTML, ePub, MOBI, FB2, PPT, Excel, ODT, PNG, TIFF, BMP, DOCX, RTF naar PDF. Het beschikt ook over tools om PDF samen te voegen, PDF te splitsen, pagina's uit PDF te verwijderen, PDF te comprimeren, PDF te roteren, PDF bij te snijden, PDF te ontgrendelen en te beschermen, afbeeldingen of tekst uit PDF te halen en PDF-metadata te bewerken. Ingebouwde preview-tool beschikbaar.

Er is ook een OCR-optie beschikbaar, selectie van de OCR-taal is beschikbaar in het paneel "Instellingen". De interface van PDF Candy Desktop is modern en gebruiksvriendelijk, het drag-and-drop-mechanisme wordt ondersteund. Het programma verwerkt met een wachtwoord beveiligde bestanden (u moet een correct wachtwoord invoeren). De conversietools ondersteunen de verwerking van bulkbestanden.
Giveaway of the day — PDF Candy Desktop Pro 2.53

. Deze titel kregen we nog niet eerder van IceCream Apps. De blogs over Ice Cream Apps.

Systeemvereisten: Windows Vista/ 7/ 8/ 8.1/ 10; 1.33Ghz Intel, AMD or any other compatible processor / faster processor for netbooks; 1GB of RAM (4GB for better performance)

Site van de leverancier

Trial te activeren met de activatiegegevens van het weggevertje?JA: de trial is identiek aan het uitgepakte weggevertje.

Bij de installatie wordt contact opgenomen met IP-adres 194.221.65.6, bij gebruik 108.59.9.66.

Themida. In de readme staat de registratiesleutel GOT****XDDP. Kent Nederlands bij het menu, maar geen NL-OCR. De activatie staat in %AppData%, in het bestand licence.lic:

C:\Users\gebruiker\AppData\Local\Icecream\Icecream PDF Candy Desktop\license.lic

De inhoud zou kunnen duiden op systeemafhankelijkheid:

{
"Date": "2018-07-17",{
"Key": "GOTD-PDFC1-NMYYG-LAAMB-XXDDP",{
"Product": "Icecream PDF Candy Desktop",{
"Signature":{
{"4d7a51774e4****e4467305a6a553d",{
"Version": "2.53"{
}{

De ervaringen van de Duitse vrienden, met name Joker0502 ... wir sind die Macher.... En hun commentaarpagina.

De posting van Ootje.

De officiële site van vandaag:


De blogs over weggevertjes van IceCream Apps:


Terug naar het begin.