TotalD is een downloadmanager die Torrents, directe downloads en online video's ondersteunt.

mogelijkheden:
:

  • Bittorrent: download torrents;
  • Direct download: ondersteuning van de belangrijkste hostingpagina's;
  • Online video: Dailymotion, Vimeo en andere websites;
  • Screenshots: alle downloads op één scherm;
  • Opties: eenvoudig de manager beheren.

NB: 1-jaar licentie! Daarom zal ik het niet op een productiemachine zetten. Er is prima freeware daarvoor.
Giveaway of the day — TotalD 1.5.4

. We kregen hier nog niet eerder iets van TotalD.

Systeemvereisten: Windows XP/ Vista/ 7/ 8/ 10; Languages supported: English, Spanish, Deutsh, French, Japanese, Italian, Portuguese and 10 more. En .NET Framework 4.5 nodig

Site van de leverancier

Trial te activeren met de activatiegegevens van het weggevertje? JA: trial en weggevertje zijn identiek

Bij de installatie wordt contact opgenomen met IP-adres 164.132.99.166 om de nieuwste versie op te halen. En bij gebruik bij de opstart 127.0.0.0.1 poort 49583/49642/49658.

De handleiding.

Geen Themida, een schone 32 bits installer. In de readme een link om uw sleutel aaan te vragen. Bij de aanvraag lijkt de plustruc te werken . Met een VPN kunt u per aanvraag uw IP-adres aanpassen. Met steeds een ander mailadres en een ander IP-adres kunt u zoveel sleutels aanvragen als u wilt. Maar de plustruc werkt toch niet: ik ontvang geen enkele sleutel. Wel vlot drie via 33Mail.

Kent Nederlands. De activatie staat in %AppData%:
C:\Users\gebruikersnaam\AppData\Roaming\TotalD\license.xml

Ik herken het gebruikte 33Mailadres, de gebruikersnaam, de sleutel en nog wat zaken die mogelijk duiden op systeemafhankelijkheid. We zullen zien. En inderdaad: werkt niet op een andere computer.

'<License> <Id>110****0250aad54c</Id> <Type>Standard</Type> <Expiration>Sat, 27 Jul 2019 22:00:00 GMT</Expiration> <ProductFeatures> <Feature name="uhid">46A8-***BC1E</Feature> <Feature name="uacid">PTH****8G</Feature> </ProductFeatures> <Customer> <Name>krypteller_a</Name> <Email>tota****.33mail.com</Email> </Customer> <Signature>MEUCIGT***ULEA=</Signature></License>'

Ik kan de verleiding niet weerstaan die einddatum Sat, 27 Jul 2019 te wijzigen in Sat, 27 Jul 2030. Maar dan heb ik weer de trial terug. Niet doen dus.

Op de virtuele ThinPC is ook nog .NET Framework 4.5 nodig. Dat wordt automatisch en ongevraagd erop gezet. Het geoogste licence.xml doet het niet. En ik moet de tweede sleutel aanspreken, de eerste is al gebruikt op de virtuele W8.1 64 Pro. Maar gelukkig kan je sleutels ook weer vrijgeven voor hergebruik op een andere machine. Je kan dus met één sleutel toe, mits je die ook weer kan vrijgeven.

een


De ervaringen van de Duitse vrienden, met name Joker0502 ... wir sind die Macher.... En hun commentaarpagina.

De posting van Ootje.

De officiële site van vandaag:


Terug naar het begin.