IOTransfer 3 is een eenvoudig maar effectief iPhone/iPad/iPod-gereedschap voor bestandsoverdracht en -beheer, evenals een krachtige video-downloader en converter.

IOTransfer 3 biedt een 1-klik-oplossing om eenvoudig foto's, muziek, video's en contacten over te zetten van uw iOS-apparaat naar pc. Het helpt ook bij het importeren, exporteren en verwijderen van meer inhoud, zoals iBooks, podcasts, spraakmemo's en apps via het tabblad MANAGE. Het is dus een perfect alternatief voor iTunes. Bovendien ondersteunt de geoptimaliseerde VIDEOS-functie het downloaden van verschillende video's van meer videowebsites naar uw iPhone/iPad/iPod en pc, zodat je deze offline kunt bekijken. De verbeterde CLEAN-functie biedt ondersteuning om meer cachegeheugens en junk-bestanden op je iOS-apparaat te wissen om meer ruimte vrij te maken.

De nieuw ontwikkelde AIR-TRANS, die WiFi Direct-technologie gebruikt, stelt u in staat om snel en draadloos foto's, video's en andere bestanden uit te wisselen tussen iOS-apparaat en pc op hetzelfde lokale netwerk. Bovendien kunt u met de nieuw toegevoegde converter-functie in VIDEOS moeiteloos videobestanden converteren naar verschillende bestandsformaten, inclusief audiobestandsformaten, en deze automatisch overbrengen naar uw iOS-apparaat. U hoeft u geen zorgen meer te maken over niet-ondersteunde videobestandsformaten.
En last but not least heeft IOTransfer 3 een gloednieuwe gebruikersinterface, die intuïtiever en gemakkelijker te gebruiken is.

Wat is er nieuw:

  • Nieuwe AirTrans - draadloos en vrij foto's, muziek, video's, enz. uitwisselen of delen tussen uw iOS-apparaat en uw computer.
  • Nieuwe videoconverter - Converteer video's naar verschillende bestandsformaten, zoals MP4, MP3, AVI, MKV, MOV en breng ze rechtstreeks over naar iDevices.
  • Transfer & Manager - Draag en beheer foto's, muziek, video's, contacten, enz. tussen je iOS-apparaat en de computer.
  • Download online video's van verschillende bekende videowebsites zoals Twitch en Instagram.
  • Junk File Cleaner - Met één klik wist u alle cachegeheugens en ongewenste bestanden op uw iOS-apparaat om meer ruimte vrij te maken.
  • Verbeterde gebruikersinterface met vloeiender bedieningsproces en grotere interface-omvang.
  • Ondersteuning voor 14 talen.
  • Meer om zelf te ontdekken.

NB: 6-maand licentie Daarom ga ik het niet op een productiemachine zetten.
Giveaway of the day — IOTransfer 3.0 Pro

. Versie Pro 2.0 kregen we op 28 december 2017. De blog van die dag.

Systeemvereisten: Windows 10/ 8/ 8.1/ 7 (en Apple drivers)

Site van de leverancier

Trial te activeren met de activatiegegevens van het weggevertje? JA: trial en weggevertje zijn identiek

Bij de installatie wordt contact opgenomen met IP-adressen 93.184.221.133, 34.199.134.183, 52.71.120.14 en 23.40.254.179. Dat laatste adres levert de Apple drivers.

Geen Themida. De sleutel staat in de readme. De benodigde Apple drivers worden na uw toestemming opgehaald: AppleApplicationSupport.msi en AppleApplicationSupport64.msi.

De activatie staat op een 32-bitter in C:\Program Files\Common Files\IOTransfer\IOT\license.dat

en https://giveawayoftheday.com/wp-content/uploads/2018/07/193cd31110d5cc5301a6587d07298eb2.jpegop een 64-bitter in C:\Program Files (x86)\Common Files\IOTransfer\IOT\license.dat

De ervaringen van de Duitse vrienden, met name Joker0502 ... wir sind die Macher.... En hun commentaarpagina.

De posting van Ootje.

spel

De officiële site van vandaag:


De blog van de vorige keer:


Wegens gebrek aan belangstelling ben ik gestopt met mededelingen omtrent de uitwisselmap. Ik maak voortaan alleen portables van weggevertjes die ik interessant vind en houd die voor mezelf. Ze zijn op verzoek nog wel beschikbaar.

Mede-auteurs, die kunnen inspringen als ik van huis ben - of domweg prioriteit geef aan andere dingen - zijn van harte welkom. U mag eenvoudig beginnen. Met het aanpassen van de titel en plaatsen van de downloadlinks zijn de ochtendbezoekers al geholpen. Nu die er naast Ootje nog niet zijn, beperk ik de blog tot zaken en weggevertjes die ikzelf nuttig vind, of die lezers blijkens hun reacties op prijs stellen. Dus vaak geen vroege downloadlinks meer. Wel krijgen de abonnees daarop die automatisch per mail. Dus eerder dan ze vroeger op de blog stonden. Want ik heb naast de blog veel andere zaken die mijn aandacht opvragen. En ik voel me weer gezond.

De uitwisselmap staat wat verstopt in de wolk en de bestanden zijn versleuteld. Dit om te voorkomen dat ze per abuis onbedoeld kunnen worden geopend en gedraaid. Ze zijn uitsluitend bedoeld voor oudere Nederlandstaligen die moeite hebben met de installatie en/of activatie. Als u tot de doelgroep hoort en toegang tot mijn uitwisselmap wilt, moet u een mailtje sturen naar gergn apenstaart weggevertje punt com. U krijgt dan per mail de link, uitleg en de voorwaarden. De belangrijkste voorwaarde: niet doorgeven.

Alternatieve weggever, Giveaway Club.

GiveawayofthedayClub
Giveawayoftheday
7-Zip

Terug naar het begin.