IOTransfer 3 is een eenvoudige maar effectieve iPhone/iPad/iPod-tool voor bestandsoverdracht en -beheer, evenals een krachtige video-downloader en converter.

IOTransfer 3 biedt een 1-klik-oplossing om eenvoudig foto's, muziek, video's en contacten over te zetten van uw iOS-apparaat naar pc. Het helpt ook bij het importeren, exporteren en verwijderen van meer inhoud, zoals iBooks, podcasts, spraakmemo's en apps via het tabblad MANAGE. Het is dus een perfect alternatief voor iTunes. Bovendien ondersteunt de geoptimaliseerde VIDEOS-functie het downloaden van verschillende video's van meer videowebsites naar je iPhone/iPad/iPod en pc, zodat je deze offline kunt bekijken. De verbeterde CLEAN-functie biedt ondersteuning om meer cachegeheugens en junk-bestanden op je iOS-apparaat te wissen om meer ruimte vrij te maken.

De nieuw ontwikkelde AIR-TRANS, die WiFi Direct-technologie gebruikt, stelt je in staat om snel en draadloos foto's, video's en andere bestanden uit te wisselen tussen iOS-apparaat en pc op hetzelfde lokale netwerk. Bovendien kun je met de nieuw toegevoegde converter-functie in VIDEOS moeiteloos videobestanden converteren naar verschillende bestandsformaten, inclusief audiobestandsformaten, en deze automatisch overbrengen naar je iOS-apparaat. Je hoeft je geen zorgen meer te maken over niet-ondersteunde videobestandsformaten. En last but not least heeft IOTransfer 3 een gloednieuwe gebruikersinterface, die intuïtiever en gemakkelijker te gebruiken is.

Wat is er nieuw:

+ Nieuwe AirTrans - draadloos en vrij foto's, muziek, video's, enz. uitwisselen of delen tussen je iOS-apparaat en je computer. + Nieuwe videoconverter - Converteer video's naar verschillende bestandsformaten, zoals MP4, MP3, AVI, MKV, MOV en breng ze rechtstreeks over naar iDevices. + Transfer & Manager - Draag en beheer foto's, muziek, video's, contacten, enz. tussen je iOS-apparaat en de computer. + Download online video's van verschillende bekende videowebsites zoals Twitch en Instagram. + Junk File Cleaner - Met één klik wis je alle cachegeheugens en ongewenste bestanden op je iOS-apparaat om meer ruimte vrij te maken.

  • Verbeterde gebruikersinterface met vloeiender bedieningsproces en grotere interface-omvang.
  • Ondersteuning voor 14 talen.
  • Meer om zelf te ontdekken.

NB: 6-maand licentie

*** in bewerking/under construction/in der Entwicklung ***

Mijn (nog) niet geplaatste commentaren op Giveawayoftheday kunt u hier lezen.

Nederlandse download link naar het weggevertje
English download link to the giveaway
Deutsch download-Link für das Werbegeschenk

Opera en Vivaldi kunnen het weggevertje rechtstreeks downloaden. Dus met die twee browsers hoeft u niet op mijn links te wachten. U kunt ook Ten Minute Mail gebruiken.

De drie links openen drie originele downloads-pagina's van het weggevertje op servers van Giveawayoftheday. Op verzoek van Giveawayoftheday geen links naar mijn DropBox meer.

Spel/Game/Spiel Magic Farm 2: Fairy Lands download.

Giveaway of the day — IOTransfer 3.0 Pro

. Versie Pro 2.0 kregen we op 28 december 2017. De blog van die dag.

Systeemvereisten: Windows 10/ 8/ 8.1/ 7

Site van de leverancier

Trial te activeren met de activatiegegevens van het weggevertje? JA/NEE/JA: zijn identiek

Bij de activatie wordt contact opgenomen met IP-adres xx.xxx.xxx.xxx/geen contact opgenomen met internet.

De ervaringen van de Duitse vrienden, met name Joker0502 ... wir sind die Macher.... En hun commentaarpagina.

De posting van Ootje.

De officiële site van vandaag:


De blog van de vorige keer:


Wegens gebrek aan belangstelling ben ik gestopt met mededelingen omtrent de uitwisselmap. Ik maak voortaan alleen portables van weggevertjes die ik interessant vind en houd die voor mezelf. Ze zijn op verzoek nog wel beschikbaar.

Mede-auteurs, die kunnen inspringen als ik van huis ben - of domweg prioriteit geef aan andere dingen - zijn van harte welkom. U mag eenvoudig beginnen. Met het aanpassen van de titel en plaatsen van de downloadlinks zijn de ochtendbezoekers al geholpen. Nu die er naast Ootje nog niet zijn, beperk ik de blog tot zaken en weggevertjes die ikzelf nuttig vind, of die lezers blijkens hun reacties op prijs stellen. Dus vaak geen vroege downloadlinks meer. Wel krijgen de abonnees daarop die automatisch per mail. Dus eerder dan ze vroeger op de blog stonden. Want ik heb naast de blog veel andere zaken die mijn aandacht opvragen. En ik voel me weer gezond.

De uitwisselmap staat wat verstopt in de wolk en de bestanden zijn versleuteld. Dit om te voorkomen dat ze per abuis onbedoeld kunnen worden geopend en gedraaid. Ze zijn uitsluitend bedoeld voor oudere Nederlandstaligen die moeite hebben met de installatie en/of activatie. Als u tot de doelgroep hoort en toegang tot mijn uitwisselmap wilt, moet u een mailtje sturen naar gergn apenstaart weggevertje punt com. U krijgt dan per mail de link, uitleg en de voorwaarden. De belangrijkste voorwaarde: niet doorgeven.

Alternatieve weggever, Giveaway Club.

GiveawayofthedayClub
Giveawayoftheday
7-Zip

Terug naar het begin.