Iris is desktop software voor de gezondheid en de productiviteit. Het werkt op de achtergrond en belemmert u niet in uw werk. Het werkt op ieder besturingssysteem en beschikt over een strakke UI en prima technische ondersteuning. Iris combineert alle tips, trucs en medische onderzoeken voor de gezondheid van ogen en de bescherming daarvan. Het herinnert u eraan om pauzes te namen op reguliere interval, verbetert uw monitor en uw slaap. Iris blokkeert storingen en is ontworpen met productiviteit en gezondheid in gedachten. Verder wordt het regelmatig ge-update gebaseerd op de feedback en op nieuwe innovatieve ideeën op gebied van gezondheid en productiviteit.

Gebruik Iris om:

  • Vermoeide ogen te voorkomen

Iris optimaliseert scherm pulsaties door de helderheid te regelen zonder PWM. Zo kun je de computer langer gebruiken zonder hoofdpijn.

  • Pijn aan uw ogen te verminderen

Iris past de helderheid van het scherm aan aan het omringende licht. Verschillende presets passen jouw scherm automatisch aan. Computergebruik lijkt nu op het lezen van een boek.

  • Uw slaap te verbeteren

Iris regelt geleidelijk dag en nacht het blauwe licht. Dit helpt uw lichaam 's nachts bij het produceren van melatonine. Hierdoor valt u sneller in dieper in slaap.

Opmerking: licentie voor één jaar. Dus zet ik het niet op een productiemachine. Er is voldoende freeware die vergelijkbaar is
Giveaway of the day — Iris Pro 1.0

. Versie Pro 0.9.3 kregen we op 29 december 2017. De blog van die dag.

Systeemvereisten: Windows XP/ Vista/ 7/ 8/ 8.1/ 10

Site van de leverancier

Trial te activeren met de activatiegegevens van het weggevertje? JA/NEE/JA: zijn identiek

Bij de installatie wordt contact opgenomen met IP-adres185.123.188.60.

Geen Themida, een schone installer. De sleutel staat in de readme. Installeert ook Microsoft Visual C x86 Minimum Runtime - 12.0.21005.

De ervaringen van de Duitse vrienden, met name Joker0502 ... wir sind die Macher.... En hun commentaarpagina.

De posting van Ootje.

De officiële site van vandaag:


De blog van de vorige keer:


Terug naar het begin.