Converteren tussen audioformaten zonder kwaliteitsverlies; onttrek audio van video; direct mediabestanden afspelen, audio bewerken zoals samenvoegen, aanpassen geluidsvolume, kanaal, bitrates etc.

Ondersteunde audioformaten: AAC, AC3, Apple Lossless ALAC, APE, AU, AUD, AIFF, AIF, AIFC, AMR, AWB, CAF, DTS, DSS, FLAC, GSM, MP3, M4A, M4B, M4R, MKA, MPC, MP1, MP2, MID, MIDI, OGG, OGA, OPUS, PCM, QCP, RA, RAM, RAW, SHN, VOC, VOX, Vorbis, WAV, WMA, XWM, 3GA etc.
Giveaway of the day — Avdshare Audio Converter 7.0.4

. We kregen nog niet eerder iets van Avdshare.

Systeemvereisten: Windows XP/ Vista/ 7/ 8/ 10 (x32/x64); Languages: English, German, Arabic,Chinese, French

Site van de leverancier

Trial te activeren met de activatiegegevens van het weggevertje? JA: trial en weggevertje zijn identiek

Bij de activatie wordt geen contact opgenomen met internet.

Geen Themida, een schone installer. In de readme staat een sleutel. Die zie ik met de zelfgekozen naam Giveawayoftheday terug in het register:

[HKEY_CURRENT_USER\Software\Avdshare\Audio Converter 7\RegInfo]
"UserName"=-
"RegCode"=-

Bewaar uw registersleutel. Ik kon met de mijne het weggevertje activeren op een schone virtuele ThinPC. QED.

OT: misschien neem ik volgende week wel mijn Acer Chromebook 13 C85-311 mee op vakantie. Ik heb dat ding al jaren. De accu is nog steeds goed. De enige die hem normaliter gebruikt, is mijn jongste zoon. Want die heeft voldoende aan een browser. Ik heb er een TeamViiewer app op gezet en gebruik dat nu om de blog via de desktop op de eerste verdieping bij te werken. Jammer dat er geen AnyDesk app is. Maar met TeramViewer kan ik ook overweg. Grote voordeel van een Chromebook is dat het ding zichzelf bijwerkt, zonder dat ik er iets van merk. Ook geen AV nodig. Als de internetverbinding uitvalt, kan je niet veel. Dat risico neem ik. En ik laat ook mijn productielaptop thuis draaiend achter. Dan heb ik een fallback.. En ik heb het volste vertrouwen in The Freak.

De ervaringen van de Duitse vrienden, met name Joker0502 ... wir sind die Macher.... En hun commentaarpagina.

De posting van Ootje.

De officiële site van vandaag:


Terug naar het begin.