FaceSwapper maakt het gemakkelijk om gezichten van de ene foto te knippen en naar de andere te plakken zonder precisieselecties of handmatige kleuraanpassingen. Het knippen en plakken vindt plaats in de 3D-ruimte, zodat je gemakkelijk de hoek en richting van het doelvlak kunt aanpassen. Geen ingewikkelde 3D-modelleertoepassingen of dure grafische pakketten nodig. Creëer hoogwaardige collages in minuten!
Giveaway of the day — FaceSwapper 1.2

Deze titel kregen we hier dnog niet eerder van Luxand Development. De blogs van die aanbieder Luxand.

Systeemvereisten: Windows XP/ Vista/ 7/ 8/ 10

Site van de leverancier

Trial te activeren met de activatiegegevens van het weggevertje? NEE

Bij de activatie wordt geen contact opgenomen met internet.

Themida. In de readme een link om uw sleutel aan te vragen. Ze beloven de sleutel binnen een uur te mailen. Zeker om 10 Minute Mail tegen te werken. Daarom ook 33Mail geprobeerd. Uiteindelijk kwam de sleutel. Het blijkt dat je de naam vrij kan kiezen en dat iedereen dezelfde sleutel krijgt. Geen Nederlands. 32 bitter. De activatie komt zoals vaker bij deze aanbieder in het register. RegFromApp ontdekt dat:

[HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Settings\FaceSwapper]
"U"=-
"K"=-

Bewaar uw registersleutel. Ik kon met de mijne de __programmamap_ als semi-portable activeren op een schone virtuele ThinPC.
Ook de andere weggevertjes van deze aanbieder zijn als semi-portable te gebruiken.

OT: ter voorbereiding van onze vakantie in het buitenland volgende week werk ik vandaag via mijn chromebook/TeamViewer zo mogelijk zonder muis (spaart energie en ruimte) op de beide productiemachines, een 1709 desktop en een 1803 laptop. De desktop is krachtiger en heeft meer opslagruimte, maar de Windows heeft kuren en kan 1803 niet aan. Reden onbekend. De laptop draait lekker, maar moet het doen met 128 GB SSD en één 1,5 TB harde schijf. Voor de zekerheid een backup van de blog t/m gisteren gemaakt.

Vreemd: op de laptop moet ik ZoneAlarm helemaal uitzetten, anders krijgt het chromebook geen verbinding. Op de desktop kan ik ZA gewoon laten draaien.

De ervaringen van de Duitse vrienden, met name Joker0502 ... wir sind die Macher.... En hun commentaarpagina.

De posting van Ootje.

De officiële site van vandaag:


Terug naar het begin.