MSD TopDiary is een persoonlijke en professionele dagboeksoftware waarmee u allerlei soorten informatie en gebeurtenissen kunt annoteren met betrekking tot wat echt belangrijk voor u is. Traditionele dagboeken hebben maar één lid, u. Met MSD TopDiary heeft u de mogelijkheid voor een ​​onbeperkt aantal leden. Het dagboek maakt het mogelijk om alle soorten informatie met betrekking tot leden op te slaan, zoals contracten, facturen, documenten, afspraken, e-mails verzonden of ontvangen, telefoongesprekken, datums, vakanties, etc.

MSD TopDiary belangrijkste mogelijkheden

  • Het programma laat toe om een ​​gedetailleerd dagboek bij te houden, niet alleen van uw persoonlijke en professionele activiteiten en evenementen, maar ook van elk ander lid van het dagboek.
  • Het programma kan ook door bedrijven worden gebruikt om tijden bij te houden van projecten, werknemers, klanten, machines, voertuigen, enz.
  • Het kan worden gebruikt om de informatie van scholen, kinderdagverblijven, verpleeghuizen enz. te beheren. Kortom, het kan worden gebruikt voor controle van mensen over een bepaalde periode.
  • U kunt het geld dat door elk lid van het dagboek is uitgegeven volgen via het veld "Currency" van de dagboekdatabase.
  • U kunt een afbeelding toevoegen aan elke gebeurtenis in het dagboek. Beelden kunnen dus een opmerking en een datum bevatten.
  • Afbeeldingen worden automatisch geschaald voordat ze in de database worden opgeslagen. U kunt de maximale breedte of hoogte van opgeslagen afbeeldingen configureren.

_Giveaway of the day — MSD TopDiary 1.20

Van MSD Soft kregen we deze titel nog niet eerder.

Systeemvereisten: Windows XP/ Vista/ 7/ 8/ 8.1/ 10

Site van de leverancier

Trial te activeren met de activatiegegevens van het weggevertje? JA: trial en weggevertje zijn identiek

Er is een officiële portable. Die laat zich ook activeren met de gegevens van het weggevertje. "As for the license, registered users of MSD Organizer can use MSD Organizer Portable with the same registration key." Het activatiebestand Msdtopdiary.opc staat bij de portable in de programmamap.

Bij de activatie wordt geen contact opgenomen met internet.

Volgens de Duitse vrienden staat de activatie in
C:\Users\gebruiker\AppData\Roaming\MSD_Soft\MSDTopDiary_Eng\Msdtopdiary.opc

Geen Themida. De sleutel staat in de readme.
En $45 vind ik te veel om als pensionado hier aan uit te geven. Maar mijn geliefde Treepad was ook ongeveer zo duur. De user interface ziet er netjes uit en lijkt erg op die van MS Office. Dan rijst direct de vraag of Notes een alternatief is. Ik kocht mijn MS Office 2016 licenties voor minder dan $45.
%

Voor eigen gebruik heb ik een Cameyo portable gemaakt en die doet dat prima op de laptop. Nu nog in Sandboxie op het W8.1 netbook. Daar zie ik dat het een 32 bitter is. Voor zover ik kan constateren werkt het goed. Heel bijzonder: ook een spreadsheet. Dat is even wennen. Je moet het spreadsheet openen in de editmode. Formules worden pas berekend als je het spreadsheet opslaat en sluit. Ook een tekst kan je pas schrijven of bewerken als je via rechts-klikken de eidtmode oproept.

Na wat spelen ermee kom ik tot de conclusie dat het in vergelijking met Treepad qua functionaliteit zijn geld waard is. Treepad maakt het makkelijk om meerdere databases aan te maken, maar je kan er maar één tegelijk opeen hebben. TopDiary kan meer dan de naam suggereert, want je kan er naast je agenda en dagboek een hele administratie in kwijt. Ik ben penningmeester van een lokale vereniging, moet verplicht de webgebaseerde boekhouding van de landelijke organisatie gebruiken. Voor zaken die ik daar niet kwijt kan, gebruik ik een schriftje. Alles wat ik in dt schriftje schrijf, zou ik ook in ToDiary kunnen opnemen. In de spreadsheet kan ik de specificaties van betaalde declaraties noteren en daarnaast kan ik notities maken en tekstdocumenten. Screenshots van bijvoorbeeld kassabonnen kan ik als plaatje opnemen. Ik zie wel de eeuwige vraag: "Hoe toekomstvast is dit?". Ik moet alle onderliggende bonnetjes zeven jaar bewaren. Bestaat dit programma over zeven jaar nog? Draait het dan op het OS van dat moment? Ik zie geen exportmogelijkheid.

Op 10-8-2018 wordt het met dezelfde sleutel/naam weggegeven bij SharewareOnSale,

De ervaringen van de Duitse vrienden, met name Joker0502 ... wir sind die Macher.... En hun commentaarpagina.

De posting van Ootje.

De officiële site van vandaag:


Terug naar het begin.