AV VoizGame is een innovatief voicechat-tool dat uw stem verandert om uw echte identiteit te verbergen en verschillende personages te spelen in online role-playing games. Speel uw games met uw eigen regels, met uw gewenste personages; neem de volledige controle over het geslacht en de leeftijd van uw spelpersonages.

Belangrijkste eigenschappen en mogleijkheden:

  • Cutting-edge stem veranderende technologie werkt foutloos in real time.
  • Compatibel met bijna alle game voicechat-systemen, game-platforms en VoIP zoals Discord, Twitch, Steam, Blizzard, etc.
  • Onbeperkte 'nickvoices' gemaakt op basis van een 2-dimensionale pitch-timbre-grafiek.
  • Talrijke levendige, unieke achtergrondeffecten om uw audioresultaten natuurlijker dan ooit te maken
  • Een extra ingebouwde audiorecorder voor het vastleggen van interessante gesprekken/berichten (.wav, .mp3, enz.), die u vervolgens kunt delen met vrienden.
  • Wijs sneltoetsen toe om direct naar een andere stem te veranderen, aanpassingen door te voeren of audio-/achtergrondeffecten toe te passen terwijl u zich in een online game bevindt.
  • Professionele, transparante interface die visueel is ontworpen voor een fantastische game-ervaring.

Giveaway of the day — AV VoizGame 6.0

Versie 6.0 kregen we op 19 mei 2016. De blog van die dag.

Systeemvereisten: Windows XP/ Vista/ 7/ 8 (x32/x64)

Site van de leverancier

Trial te activeren met de activatiegegevens van het weggevertje? NEE

Bij de activatie wordt contact opgenomen met IP-adres 108.163.193.2.

Geen Themida. In de readme een link om uw sleutel uit de browser te oogsten. Ik noemde a@b.com als mijn mailadres. Want de sleutel komt niet per mail.

De activatie komt in het register:

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Avnex\AV Voice Changer Software\VoizGame
KeyEx
E-mail
Full name

Misschien kan ik dit weggevertje gebruiken om mijn filmpjes van mijn handelingen bij het schrijven van de blog van geluid te voorzien. Want mijn eigen stem hoef ik niet zo nodig op een openbare link hoorbaar te maken.

OT: ik ben eruit wat ik op vakantie meeneem. Naast natuurlijk de iPhone twee Windows masjientjes. Ten eerste het W10 32 1709 cloudbook Medion Akoya MD 99471 die ik voor €199 bij Bart Smit (speelgoedzaak) als mijn eerste W10-van-huis-uit apparaat kocht. Dus voor veel minder dan Tweakersnet noemt: "De laatst bekende laagste prijs was € 269,- op donderdag 20 juli 2017." Die heeft maar 2 GB RAM, een SSD-tje van 32 GD en een insteekkaart van 64 GB voor dataopslag. Totaal ongeschikt om weggevertjes te testen, maar prima bruikbaar om via TeamViewer vele uren achtereen op de accu als smart terminal op de thuisblijvende desktop en productielaptop te werken. Kan dus mee in de rugzak in de bus of tijdens de standswandelingen, als ik halverwege de dag de krant via de thuislaptop zou willen lezen. "Het is geen vervanging van je laptop of desktop. Het is een tablet, maar dan met een toetsenbord." Weegt 1.375 gram inclusief de voeding. Geen touchscreen. Daarnaast mijn veel oudere Asus W8.1 netboek met 6 GB RAM en een zelf-geplaatste SSD van 240 GB. Met veel geduld kan ik daar weggevertjes in een virtuele omgeving testen en Cameyo's en Sandboxies maken. En ook bruikbaar als smart terminal. Maar de accu houdt het maar een dik uur of zo uit. Dus alleen bruikbaar op de hotelkamer. Heeft een touchscreen, maar ik muis liever.
Vanmorgen voor het eerst TeamViewer 13 gebruikt om een bestand van de desktop op de Medion te zetten. Werkt makkelijk. AnyDesk als alternatief beschikbaar.

De ervaringen van de Duitse vrienden, met name Joker0502 ... wir sind die Macher.... En hun commentaarpagina.

De posting van Ootje.

spel

De officiële site van vandaag:


De blog van de vorige keer:


Terug naar het begin.