SuperLauncher is een sneltoets programmastarter, een planner en een taakherinnering die allemaal samenwerken om u productiviteit een boost te geven door de benodigde tijd voor het openen en heropenen van applicaties en websites significant te verkorten. En vergeet niet de stappen in de startende handleiding te bekijken om snel de werking van dit programma te begrijpen.
Giveaway of the day — SuperLauncher 1.9.4

Versie 1.9.4 kregen we ook op 17 december 2017. De blog van die dag.

Systeemvereisten: Windows 2000/ XP/ 2003/ Media Center/ Vista/ 7/ 8/ 8.1/ 10 (x32/x64)

Site van de leverancier

Trial te activeren met de activatiegegevens van het weggevertje? NEE

Tijdens de installatie wordt IP-adres 162.209.11.5 benaderd.
Een schone 32 bits installer, die zelf een registersleutel plaatst. U hoeft niet zelf te activeren.

[HKEY_CURRENT_USER\Software\PCWinSoft\SuperLauncher]
"language"=-
"serial"=-
"name"=-
"referrer"=-

Op de virtuele ThinPC kon ik geen Cameyo maken, wel op een virtuele W7 64.

OT: even over de betrouwbaarheid en herstel van Appleware. Gisteravond merkte onze oudste dat zijn vier jaar oude IPhone 6 helemaal niets meer deed. Vanmorgen bij ons thuis deed die wel wat, maar was toch van slag. Hij heeft het ding zo ingesteld dat er automatische backups worden gemaakt in de iCloud. Daar staat 33 GB, dus betaalt hij net als ik maandelijks €0,99 inclusief BTW voor 50 GB opslag. Na een paar uur was de laatste update teruggeplaatst en kon hij weer verder. Hij bofte dat het herstellen bij ons thuis gebeurde, wat zo groot is zijn databundel nu ook niet.

De ervaringen van de Duitse vrienden, met name Joker0502 ... wir sind die Macher.... En hun commentaarpagina.

De posting van Ootje.

spel

De officiële site van vandaag:


De blog van de vorige keer:


Terug naar het begin.