SuperLauncher is een sneltoets programmastarter, een planner en een taakherinnering die allemaal samenwerken om u productiviteit een boost te geven door de benodigde tijd voor het openen en heropenen van applicaties en websites significant te verkorten. En vergeet niet de stappen in de startende handleiding te bekijken om snel de werking van dit programma te begrijpen.

*** in bewerking/under construction/in der Entwicklung ***

Mijn (nog) niet geplaatste commentaren op Giveawayoftheday kunt u hier lezen.

Nederlandse download link naar het weggevertje
English download link to the giveaway
Deutsch download-Link für das Werbegeschenk

Opera en Vivaldi kunnen het weggevertje rechtstreeks downloaden. Dus met die twee browsers hoeft u niet op mijn links te wachten. U kunt ook Ten Minute Mail gebruiken.

De drie links openen drie originele downloads-pagina's van het weggevertje op servers van Giveawayoftheday. Op verzoek van Giveawayoftheday geen links naar mijn DropBox meer.

Spel/Game/Spiel Weather Lord: Graduation .

Maar de sleutel is niet bruikbaar voor de trial.

Giveaway of the day — SuperLauncher 1.9.4

Versie 1.9.4 kregen we ook op 17 december 2017. De blog van die dag.

Systeemvereisten: Windows 2000/ XP/ 2003/ Media Center/ Vista/ 7/ 8/ 8.1/ 10 (x32/x64)

Site van de leverancier

Trial te activeren met de activatiegegevens van het weggevertje? NEE

Tijdens de installatie wordt IP-adres 162.209.11.5 benaderd.
Een schone 32 bits installer, die zelf een registersleutel plaatst. U hoeft niet zelf te activeren.

[HKEY_CURRENT_USER\Software\PCWinSoft\SuperLauncher]
"language"=-
"serial"=-
"name"=-
"referrer"=-

Op de virtuele ThinPC kon ik geen Cameyo maken, wel op een virtuele W7 64.

OT: even over de betrouwbaarheid en herstel van Appleware. Gisteravond merkte onze oudste dat zijn vier jaar oude IPhone 6 helemaal niets meer deed. Vanmorgen bij ons thuis deed die wel wat, maar was toch van slag. Hij heeft het ding zo ingesteld dat er automatische backups worden gemaakt in de iCloud. Daar staat 33 GB, dus betaalt hij net als ik maandelijks €0,99 inclusief BTW voor 50 GB opslag. Na een paar uur was de laatste update teruggeplaatst en kon hij weer verder. Hij bofte dat het herstellen bij ons thuis gebeurde, wat zo groot is zijn databundel nu ook niet.

De ervaringen van de Duitse vrienden, met name Joker0502 ... wir sind die Macher.... En hun commentaarpagina.

De posting van Ootje.

spel

De officiële site van vandaag:


De blog van de vorige keer:


Wegens gebrek aan belangstelling ben ik gestopt met mededelingen omtrent de uitwisselmap. Ik maak voortaan alleen portables van weggevertjes die ik interessant vind en houd die voor mezelf. Ze zijn op verzoek nog wel beschikbaar.

Mede-auteurs, die kunnen inspringen als ik van huis ben - of domweg prioriteit geef aan andere dingen - zijn van harte welkom. U mag eenvoudig beginnen. Met het aanpassen van de titel en plaatsen van de downloadlinks zijn de ochtendbezoekers al geholpen. Nu die er naast Ootje nog niet zijn, beperk ik de blog tot zaken en weggevertjes die ikzelf nuttig vind, of die lezers blijkens hun reacties op prijs stellen. Dus vaak geen vroege downloadlinks meer. Wel krijgen de abonnees daarop die automatisch per mail. Dus eerder dan ze vroeger op de blog stonden. Want ik heb naast de blog veel andere zaken die mijn aandacht opvragen. En ik voel me weer gezond.

De uitwisselmap staat wat verstopt in de wolk en de bestanden zijn versleuteld. Dit om te voorkomen dat ze per abuis onbedoeld kunnen worden geopend en gedraaid. Ze zijn uitsluitend bedoeld voor oudere Nederlandstaligen die moeite hebben met de installatie en/of activatie. Als u tot de doelgroep hoort en toegang tot mijn uitwisselmap wilt, moet u een mailtje sturen naar gergn apenstaart weggevertje punt com. U krijgt dan per mail de link, uitleg en de voorwaarden. De belangrijkste voorwaarde: niet doorgeven.

Alternatieve weggever, Giveaway Club.

GiveawayofthedayClub
Giveawayoftheday
7-Zip

Terug naar het begin.