Saaie kleuren, matte schaduwen, bewolkte hemel, middagzon – het perfecte licht is moeilijk te vinden. Vergeet alles wat u tot nu toe hebt gehoord over het bewerken van foto's, COLOR-projecten 4 is uw toverstaf voor uw foto's. Geniet van fotografie en maak fantastische foto's als nooit tevoren!

  • Selectieve fotobewerking met intelligente, gevoelige contourherkenning;
  • Snelle optimalisatie-assistent - gewenst effect met één klik;
  • Inclusief 90 presets;
  • Kras & sensor spot correctie.

*** in bewerking/under construction/in der Entwicklung ***

Mijn (nog) niet geplaatste commentaren op Giveawayoftheday kunt u hier lezen.

Nederlandse download link naar het weggevertje
English download link to the giveaway
Deutsch download-Link für das Werbegeschenk

Opera en Vivaldi kunnen het weggevertje rechtstreeks downloaden. Dus met die twee browsers hoeft u niet op mijn links te wachten. U kunt ook Ten Minute Mail gebruiken.

De drie links openen drie originele downloads-pagina's van het weggevertje op servers van Giveawayoftheday. Op verzoek van Giveawayoftheday geen links naar mijn DropBox meer.

Giveaway of the day — COLOR projects 4 elements (Win&Mac)

Versie 1.14 kregen we op 14 december 2015. De blog van die dag.

Systeemvereisten: Minimum: Windows 10/ 8/ 7, Prozessor Core Duo, 2 GB HDD, 1.280 x 1024 Pixels Screen Resolution, Graphic: DirectX-8-compatible, 128 MB, 32 bit colour depth; Mac OS X ab 10.7, 64 Bit, Prozessor Intel/G5, 2 GB HDD, 1.280 x 1024 Pixels Screen Resolution

Site van de leverancier

Trial te activeren met de activatiegegevens van het weggevertje? JA/NEE/JA: zijn identiek

Bij de activatie wordt contact opgenomen met IP-adres xx.xxx.xxx.xxx/geen contact opgenomen met internet.

De ervaringen van de Duitse vrienden, met name Joker0502 ... wir sind die Macher.... En hun commentaarpagina.

De posting van Ootje.

De officiële site van vandaag:


De blog van de vorige keer:


Wegens gebrek aan belangstelling ben ik gestopt met mededelingen omtrent de uitwisselmap. Ik maak voortaan alleen portables van weggevertjes die ik interessant vind en houd die voor mezelf. Ze zijn op verzoek nog wel beschikbaar.

Mede-auteurs, die kunnen inspringen als ik van huis ben - of domweg prioriteit geef aan andere dingen - zijn van harte welkom. U mag eenvoudig beginnen. Met het aanpassen van de titel en plaatsen van de downloadlinks zijn de ochtendbezoekers al geholpen. Nu die er naast Ootje nog niet zijn, beperk ik de blog tot zaken en weggevertjes die ikzelf nuttig vind, of die lezers blijkens hun reacties op prijs stellen. Dus vaak geen vroege downloadlinks meer. Wel krijgen de abonnees daarop die automatisch per mail. Dus eerder dan ze vroeger op de blog stonden. Want ik heb naast de blog veel andere zaken die mijn aandacht opvragen. En ik voel me weer gezond.

De uitwisselmap staat wat verstopt in de wolk en de bestanden zijn versleuteld. Dit om te voorkomen dat ze per abuis onbedoeld kunnen worden geopend en gedraaid. Ze zijn uitsluitend bedoeld voor oudere Nederlandstaligen die moeite hebben met de installatie en/of activatie. Als u tot de doelgroep hoort en toegang tot mijn uitwisselmap wilt, moet u een mailtje sturen naar gergn apenstaart weggevertje punt com. U krijgt dan per mail de link, uitleg en de voorwaarden. De belangrijkste voorwaarde: niet doorgeven.

Alternatieve weggever, Giveaway Club.

GiveawayofthedayClub
Giveawayoftheday
7-Zip

Terug naar het begin.