Privacy Protector for Windows 10 helpt u bij privacyproblemen van het besturingssysteem, zoals het verzamelen van alle soorten gebruikersdata. Dit programma helpt u bij het oplossen van alle Windows 10 privacy kwesties die ingaan tegen de rechten van gebruikers op vertrouwelijk activiteiten op zijn of haar PC. Deze tool is gericht op privégebruikers en bedrijven met exclusieve normen op gebied van vertrouwelijkheid van hun data. Via een gebruikersvriendelijke interface kan een gebruiker van Privacy protector zijn of haar systeem tunen om ongewenst verkeer naar Microsoft servers te blokkeren. Het is mogelijk bepaalde elementen van de telemetrie en dataverzamelingssysteem te verwijderen en de rest eenvoudig uit te schakelen. Gebruikers kunnen naar eigen goeddunken services uitschakelen om specifieke Windows 10 privacy kwesties te elimineren. Er zijn ongeveer 40 services (sommigen werken op de achtergrond) die persoonlijke data in de gaten houden en verzamelen. Het is mogelijk om de volgende tools te verwijderen, uit te schakelen of te blokkeren:

  • Cortana
  • Office Telemetrie
  • Media Center
  • Energie Efficiëntie Diagnostiek
  • Diagnose- en verbruikersgegevens
  • Windows Zoeken

Dit zijn maar een paar van de services die u kunt beheren met Privacy Protector for Windows 10. Het schakelt ook Keylogger uit die alle gegevens die op het toetsenbord zijn getypt naar MS-servers stuurt (die mogelijk ook creditcardnummers, wachtwoorden, persoonlijke gegevens, enz. bevatten). Om het verschijnen van nieuwe ongewenste crawlers en Windows 10-privacyspionnen te voorkomen, kunt u met het programma Windows Update uitschakelen. Deze functie is ook beschikbaar voor Windows 7-8. Het programma blokkeert Microsoft IP-adressen en helpt regels toe te voegen in Windows Firewall. De meeste spionageprogramma's werken op de achtergrond en verbruiken een behoorlijk deel van de beschikbare systeembronnen. Daarom biedt uitschakeling niet alleen de juiste privacy, maar verbetert het ook de systeemprestaties. Privacy Protector voor Windows 10 maakt altijd een systeemherstelpunt voordat eventuele wijzigingen worden aangebracht om indien nodig terug te draaien.

Koop een onbeperkte licentie (met ondersteuning en updates) met 70% korting!
Giveaway of the day — Privacy Protector 4.0 for Windows 10

Versie 3.0 kregen we op 26 september 2017. De blog van die dag.

Systeemvereisten: Windows 7/ 8/ 10

Site van de leverancier

Trial te activeren met de activatiegegevens van het weggevertje? JA/NEE/JA: zijn identiek

Bij de activatie wordt contact opgenomen met IP-adres xx.xxx.xxx.xxx/geen contact opgenomen met internet.

Geen Themida. Geen sleutel in de readme. Kent Nederlands. Bij de opstart opent zich een link om de sleutel aan te vragen. 10 Mail is OK. 32 Bitter.

De acrivatie staat in

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Ashampoo\Ashampoo Photo Mailer\ash_inet]
"SharewareType"=-
"regKey"=-
"state"=-

De ervaringen van de Duitse vrienden, met name Joker0502 ... wir sind die Macher.... En hun commentaarpagina.

De posting van Ootje.

De officiële site van vandaag:


De blog van de vorige keer:


Terug naar het begin.