WonderFox HD Video Converter Factory Pro is ontworpen om normale en HD-video's te converteren en 8K-, 4K-, 1080P-, 720P-, etc. video's te downloaden van 300+ sites voor offline afspelen en om de video in vrijwel elk formaat te bewerken.

Belangrijkste mogelijkheden:

  • Ondersteunt hardwarecodering (Inter QSV, Nvidia NVENC).
  • Converteer HD-video naar algemene video en verklein de videogrootte zonder kwaliteitsverlies.
  • Converteer SD-video naar HD-video (verbetert de videokwaliteit met geavanceerde high-definition videocoderingskern).
  • Download video in 8K, 4K, 1080P, 720P, 480P van meer dan 300 sites.
  • Converteer audiobestanden en beschikt over een ingebouwde ringtone-maker.
  • Beschikt over een ingebouwde editor (samenvoegen, ondertiteling, bijsnijden, clip, draaien, volume, etc.)

Giveaway of the day — WonderFox HD Video Converter Factory Pro 16.2

Versie 14.3 kregen we op 5 februari 2018. De blog van die dag.

Systeemvereisten: Windows 10/ 8.1/ 8/ 7/ Vista/ XP; Processor: > 1 GHz Intel or AMD CPU; Free Hard Disk Space: 50 MB or more; RAM: 512 MB or above

Site van de leverancier

Trial te activeren met de activatiegegevens van het weggevertje? JA: uitgepakte weggevertje is identiek aan de trial

Bij de activatie wordt contact opgenomen met IP-adres xx.xxx.xxx.xxx/geen contact opgenomen met internet.

Themida, maar uitgepakt blijkt die identiek aan de trial te zijn. U kunt dus de trial zonder problemen activeren met de sleutel in de readme. Geen Nederlands. 32 Bitter.

De activatie staat in C:\Users\gebruikersnaam\Documents\WonderFox Soft\HD Video Converter Factory Pro\Se001.ini.

__Op 4 september slikt het weggevertje de sleutel niet meer: "The licence code has been expired". Welke leraar Engels heeft de schrijver geleerd dat in deze zin het woord "been" hoort te staan? Ik had als kind een betere leraar: gewoon luisteren hoe mijn omgeving in Verweggistan Engels sprak.

Ik vermoed dat de programmamap bruikbaar is als semi-portable. En inderdaad: de programmamap draait in Sandboxie op de productielaptop. De activatie staat daar in
C:\Sandbox\gebruikersnaam\applicaties\user\current\OneDrive\Documenten\WonderFox Soft\HD Video Converter Factory Pro\Se001.ini.
Bijzonder, in OneDrive dus.

De Cameyo doet het niet. Een klassieke portable draait keurig op de virtuele W7 64, waar hij op 4-9-2018 is aangemaakt. Helaas niet op de productielaptop.

De maker heeft een pagina met uitleg hoe u ondertitels verwijdert.

[1]Chrome Remote Desktop

voetnoten OT: weer wat geleerd vandaag: voetnoten schrijven in de blog. Je begint met twee dollartekens, dan de voetnoottekst die onderaan in het vak Notes zichtbaar wordt. Dan weer twee dollartekens, gevolgd door een naam/onderwerp van de voetnoot. Daarna drie procenttekens ter afsluiting. U ziet dat het werkt. Als ik de drie procenttekens vervang door een gewone druk op enter, staat de naam/onderwerp gewoon in-line. [2]voetnoten. U ziet dat het werkt.

De ervaringen van de Duitse vrienden, met name Joker0502 ... wir sind die Macher.... En hun commentaarpagina.

De posting van Ootje.

De officiële site van vandaag:


De blog van de vorige keer:


Terug naar het begin.

Notes

[1] Chrome Remote Desktop:Vandaag probeer ik een oude bekende op mijn chromebook om op afstand op mijn productielaptop te werken: Chrome Remote Desktop. Dat is een alternatief voor Anydesk, dat niet beschikbaar is voor chromebooks en TeamViewer, dat op mijn chromebook niet lekker werkt. In principe is het chromebook prima bruikbaar als terrminal op afstand, Maar dan moet alles wel werken. Vlak voor mijn vakantie heb ik TeamViewer op mijn chromebook getest, maar dat voldeed niet. Op vakantie gebruikte ik een cloudbook, maar dat wilde steeds zijn W10 updaten naar 1803. Niet fijn op vakantie. Na terugkomst heb ik die update laten uitvoeren. In eerste instantie leek alles goed, maar ik had geen geen geluid. Na het herinstalleren van de drivers voor de geluidskaart kreeg ik bij opstart een blauw scherm. Dat duidt op driverproblemen. GRRRRR. Daarom krijgt vandaag het chromebook een herkansing. Eerste indruk: traag! Daarom schrijf ik de blog zelf zoveel mogelijk op het chromebook. Morgen op afstand testen??

[2] voetnoten OT: weer wat geleerd vandaag: voetnoten schrijven in de blog. Je begint met twee dollartekens, dan de voetnoottekst die onderaan in het vak Notes zichtbaar wordt. Dan weer twee dollartekens, gevolgd door een naam/onderwerp van de voetnoot. Daarna drie procenttekens ter afsluiting. Als ik de drie procenttekens vervang door een gewone druk op enter, staat de naam/onderwerp gewoon in-line.