BitRaser for File is veilige gegevensverwijderingssoftware die 17 internationaal vertrouwde standaarden voor het wissen van gegevens ondersteunt. De software genereert ook een dataverwijderingscertificaat om conformiteit met de wereldwijde auditnormen te garanderen.

Belangrijkste mogelijkheden:

  • Bestanden en mappen permanent wissen;
  • Verwijdert geïnstalleerde applicaties en systeemsporen inclusief alle internetactiviteit;
  • Optie om wisopdrachten op een latere datum of tijd in te plannen;
  • Optie om ongebruikte schijfruimte te wissen voor het optimaliseren van de harde schijf;
  • Biedt 17 verschillende internationale algoritmen voor wissen zoals dod (3/7 pass) en NATO;
  • Genereert wiscertificaten voor auditdoeleinden.

Deze aanbieding komt met een licentie voor 6 maanden! Dwaas, om voor zo'n programma geen levenslange licentie weg te geven. De maker hoeft namelijk niet dagelijks voor u bezig te zijn.
Giveaway of the day — Stellar BitRaser for File 1.1.2

Deze titel kregen we nog niet eerder van Stellar Information Technology.

Systeemvereisten: Windows XP/ Vista/ 7/ 8/ 8.1/ 10; Processor: Pentium Class; Memory: 256 MB Minimum; Hard Disk Space: 40 MB of Free Space

Site van de leverancier

Trial te activeren met de activatiegegevens van het weggevertje? NEE

Bij de activatie wordt contact opgenomen met IP-adres 61.12.72.172.

Themida. In de readme een link om de sleutel aan te vragen. Die komt via 10 Minute Mail snel binnen. Na installatie moet de virtuele ThinPC herstart worden.

Volgens de Duitse vrienden staat de activatie in
C:\ProgramData\Key-Base\27b48b2c.052\CODE.PK_+CODE.PKD. Dat zijn verstopte bestanden. maar ik zie ze gewoon staan en kan ze openen. De inhoud is niet leesbaar.

Maar ik kon het niet gebruiken bij een herinstallatie op een schone virtuele ThinPC. De met Discovery gemaakte activate.msi werkt evenmin. En de eerder gebruikte sleutel werd ook niet meer geslikt. Een tweede sleutel doet het wel.

Bij een test van de klassieke portable op een virtuele ThinPC start de machine eerst weer op. Waarschijnlijk om alle in gebruikzijnde bestanden vrij te geven on gewist te worden, Ik ken ook freeware die dat zonder herstart kan.

Ik ga dit niet installeren op een productiemachine. Want bestanden wissen kan ik met het gratis CCleaner. En in de laatste nieuwsbrief van SchoonePC staat een heel simpele tip: gebruik 7z. Pak de te verwijderen bestanden in 7z in en kies ervoor de oorspronkelijke bestanden na inpakken te wissen. En daarna het 7z-bestand wissen. Klaar is Kees.

De ervaringen van de Duitse vrienden, met name Joker0502 ... wir sind die Macher.... En hun commentaarpagina.

De posting van Ootje.

De officiële site van vandaag:


Terug naar het begin.