Image Watermarker beschermt foto's en afbeeldingen voor ongeoorloofd gebruik en beschermt uw eigendommen voor vrije distributie.Het is fotobeschermingssoftware, software om foto's mee te watermerken, software die uw foto's snel en efficiënt beveiligt, die met grote aantallen foto's overweg kan. Het programma beschikt over het beste algoritme voor het in één keer schalen en positioneren van watermerken op een heleboel foto's van verschillende beeldformaten.
Giveaway of the day — PCWinSoft Image Watermarker 1.0.1

Versie 1.0.1 kregen we op 29 juli 2017. De blog van die dag.

Systeemvereisten: Windows 2000/ XP/ 2003/ Media Center/ Vista/ 7/ 8/ 8.1/ 10 (32 and 64-bits); Intel 1.3GHz; 120MB HD; 256MB RAM; Minimum screen resolution of 800x600

Site van de leverancier

Trial te activeren met de activatiegegevens van het weggevertje? NEE

Bij de activatie wordt geen contact opgenomen met internet. Want er hoeft niet geactiveerd te worden.

Ze waren een beetje laat ... Ik zag om 10:00 uur alleen een spel dat alleen via FaceBook of zoiets verkregen kan worden. Om half elf nog eens gekeken en toen was het weggevertje er wel.

Themida. Geen sleutel in de readme. Niet nodig, is al geregistreerd tnv Giveawayoftheday, versie 1.0.191. Maar zie ook user.config in %localAppData%. 32 Bitter. Helaas werken noch de Cameyo, noch de klassieke portable op de virtuele ThinPC. In Sandboxie werkt het daar wel. Ik moet wel Proxy.reg uitvoeren. Helaas lukt het zippen van de zandbak niet. Een kopie op de desktop van de ThinPC kan ik wel zippen. Maar die draait niet in Sandboxie op de productielaptop. Een directe installatie in die zandbak doet het wel. Die bewaar ik dus voor mezelf. Die is veel compacter dan op de virtuele ThinPC. Voor de goede orde zet ik hem daarom blijvend in de zandbak 'applicaties' waar nuttige weggevertjes samen in één zandbak staan.

OT: Het ijkt erop alsof Jan van Lookeren het nieuwe alias van Adriaan is.

De ervaringen van de Duitse vrienden, met name Joker0502 ... wir sind die Macher.... En hun commentaarpagina.

De posting van Ootje.

De officiële site van vandaag:


De blog van de vorige keer:


Terug naar het begin.