Heeft u geen idee hoe u gegevens van een oude naar een nieuwe telefoon of tablet kunt kopiëren, omdat ze afkomstig zijn van verschillende fabrikanten, of - erger nog - op verschillende besturingssystemen draaien? Mobile Transfer is een uitstekend hulpmiddel om u te helpen data van het ene apparaat naar het andere te verplaatsen zonder enige schade.

Opmerking: de licentie is geldig voor 1 jaar. Voorlopig advies: koop het niet, want er is freeware dat hetzelfde doet. Denk eens aan iTunes voor Apple toestellen. En lees dit eens. Of bekijk dit

Of is deze aanbieding van Abelsoft Send2Phone 2018 wat voor u? Ik zag ook de 2017 versie maar weet niet of dat een legale versie betreft.

Omdat de maker niet elke dag voor u in de weer moet zijn - u heeft geen recht op updates - is de beperking van de licentieduur tot één jaar niet te begrijpen.
Giveaway of the day — Coolmuster Mobile Transfer 1.1.145

Deze titel kregen we nog niet eerder van Coolmuster.

Systeemvereisten: Windows XP/ Vista/ 7/ 8/ 10; CPU 1GHz (32 bit or 64 bit); 256 MB RAM (1024MB Recommended)

Site van de leverancier

Trial te activeren met de activatiegegevens van het weggevertje?JA: trial en weggevertje zijn identiek

Bij de activatie wordt contact opgenomen met IP-adres 127.0.0.1 poorten 10945, 11457 en 5037.

Geen Themida, een schone installer. In de readme een link om de jaarsleutel aan te vragen. Maar die doet niets? Wel zijn de gegevens inmiddels gepubliceerd.

Misschien krijg ik langs deze weg een licentie?

32 Bitter. Discovery ziet de activatie in %AppData% staan:

New and Modified Files
C:\Users\gebruikersnaam\AppData\Roaming\Coolmuster\MOBILE_TRANSFER_COOL\usr.bin
C:\Users\gebruikersnaam\AppData\Roaming\Coolmuster\MOBILE_TRANSFER_COOL\info

Bewaar deze twee bestanden. Ik kon met de met Discovery gemaakte activate.msi - die beide bestanden plaatst - de trial activeren op een schone virtuele ThinPC. QED.

Ik heb er niet veel aan. Mijn oude Android toestel heb ik in 2014 of 2015 vervangen door een Microsoft telefoon. Die oude Android wordt niet herkend. En ik heb geen PUK bij de hand voor de SIM. Eind 2016 kreeg ik een iPhone5 SE en die is nog niet aan vervanging toe. De foto's die ik maak met mijn iPhone staan in iCloud, in DropBox en Google zet ze in hun cloud. Daat gaat volautomatisch. En terug ook, zo benutte mijn zoon twee weken geleden zijn backup in iCloud.

OT: zondagmorgen wat opruiming gehouden in de tags. Daar waren in de loop van zes jaar wat doublures en tikfouten in geslopen.

De ervaringen van de Duitse vrienden, met name Joker0502 ... wir sind die Macher.... En hun commentaarpagina.

De posting van Ootje.

spel

De officiële site van vandaag:


Wegens gebrek aan belangstelling ben ik gestopt met mededelingen omtrent de uitwisselmap. Ik maak voortaan alleen portables van weggevertjes die ik interessant vind en houd die voor mezelf. Ze zijn op verzoek nog wel beschikbaar.

Mede-auteurs, die kunnen inspringen als ik van huis ben - of domweg prioriteit geef aan andere dingen - zijn van harte welkom. U mag eenvoudig beginnen. Met het aanpassen van de titel en plaatsen van de downloadlinks zijn de ochtendbezoekers al geholpen. Gelukkig springen The Freak en Ootje vaak bij. Maar die hebben natuurlijk niet dagelijks tijd op het moment dat het weggevertje beschikbaar komt. Mijn ideaal is een team van samenwerkende schrijvers, waar elk lid één of twee keer per week een blog verzorgt.

De uitwisselmap staat wat verstopt in de wolk en de bestanden zijn versleuteld. Dit om te voorkomen dat ze per abuis onbedoeld kunnen worden geopend en gedraaid. Ze zijn uitsluitend bedoeld voor oudere Nederlandstaligen die moeite hebben met de installatie en/of activatie. Als u tot de doelgroep hoort en toegang tot mijn uitwisselmap wilt, moet u een mailtje sturen naar gergn apenstaart weggevertje punt com. U krijgt dan per mail de link, uitleg en de voorwaarden. De belangrijkste voorwaarde: niet doorgeven.

Alternatieve weggever, Giveaway Club.

GiveawayofthedayClub
Giveawayoftheday
7-Zip

Terug naar het begin.