Bent u geen professionele fotograaf (of zelfs als u dat wel bent), het maken van een perfecte foto is niet altijd mogelijk. Soms verpesten ongewenste objecten of personen een goede foto en zou u daarom een dergelijke foto willen verwijderen. Met SoftOrbits Photo Retoucher kunt u beschadigde foto's reconstrueren, onvolmaaktheden van de huid, vlekken, krassen en digitale ruis, etc. verwijderen.
Giveaway of the day — Soft Orbits Photo Retoucher 5.0

Versie 4.1 kregen we op 12 februari 2018. De blog van die dag.

Systeemvereisten: Windows 7/ 8/ 10

Site van de leverancier

Trial te activeren met de activatiegegevens van het weggevertje? JA: trial en weggevertje zijn identiek

Bij de activatie wordt contact opgenomen met IP-adres xx.xxx.xxx.xxx/geen contact opgenomen met internet.

Geen Themida. Tijdens de installatie verschijnt een link om de sleutel aan te vragen. u hoeft geen persoonlijke info af te staan als u dat niet wilt. De sleutel wordt in de browser getoond: RET********F. 32 Bitter. Kent Nederlands.

De activatie komt in het register:

[HKEY_CURRENT_USER\Software\softorbits\SoftOrbitsPhotoRetoucher]
"Key"=-
"actKey"=-

Bewaar die registersleutel. Ik oogste hem op een virtuele W7 64, waar ik de trial installeerde en activeerde en kon er op een virtuele ThinPC het weggevertje mee activeren. En ook in Sandboxie_applicaties op de productielaptop. QED.

Omdat SoftOrbits soms wat onhandig doet met zijn sleutels, gebruik ik bij voorkeur een Cameyo portable of een Sandboxie. Want die hebben hun eigen register.

Let op: ik ken SoftOrbits als spammer.

OT: bij de MediaMarkt is een chromebook in de aanbieding. €279,65. 11,6 inch touchscreen. En het vergroten werkt heel gemakkelijk.

De ervaringen van de Duitse vrienden, met name Joker0502 ... wir sind die Macher.... En hun commentaarpagina.

De posting van Ootje.

spel

De officiële site van vandaag:


De blog van de vorige keer:


Wegens gebrek aan belangstelling ben ik gestopt met mededelingen omtrent de uitwisselmap. Ik maak voortaan alleen portables van weggevertjes die ik interessant vind en houd die voor mezelf. Ze zijn op verzoek nog wel beschikbaar.

Mede-auteurs, die kunnen inspringen als ik van huis ben - of domweg prioriteit geef aan andere dingen - zijn van harte welkom. U mag eenvoudig beginnen. Met het aanpassen van de titel en plaatsen van de downloadlinks zijn de ochtendbezoekers al geholpen. Gelukkig springen The Freak en Ootje vaak bij. Maar die hebben natuurlijk niet dagelijks tijd op het moment dat het weggevertje beschikbaar komt. Mijn ideaal is een team van samenwerkende schrijvers, waar elk lid één of twee keer per week een blog verzorgt.

De uitwisselmap staat wat verstopt in de wolk en de bestanden zijn versleuteld. Dit om te voorkomen dat ze per abuis onbedoeld kunnen worden geopend en gedraaid. Ze zijn uitsluitend bedoeld voor oudere Nederlandstaligen die moeite hebben met de installatie en/of activatie. Als u tot de doelgroep hoort en toegang tot mijn uitwisselmap wilt, moet u een mailtje sturen naar gergn apenstaart weggevertje punt com. U krijgt dan per mail de link, uitleg en de voorwaarden. De belangrijkste voorwaarde: niet doorgeven.

Alternatieve weggever, Giveaway Club.

GiveawayofthedayClub
Giveawayoftheday
7-Zip

Terug naar het begin.