IObit Uninstaller 8 is de ideale deïnstallatiesoftware. Het biedt een gemakkelijke en veilige manier om overbodige en hardnekkige programma’s, Windows apps, Universal Windows Platform (UWP) apps en schadelijke of adverterende plug-ins en toolbars te verwijderen, zodat u een schone pc en een veilige en soepele online surfervaring heeft.

Het is de eerste tool die bundleware verwijdert. IObit Uninstaller 8 houdt de programma-installaties in realtime in de gaten en biedt een eenvoudige manier om bundleware te verwijderen. Er is een nieuwe categorie Bundleware toegevoegd aan het IObit Uninstaller 8-navigatiepaneel, waar alle gebundelde producten worden vermeld, zodat u alle ongewenste bundleware gemakkelijk en snel kunt verwijderen. Een andere geweldige nieuwe functie is Easy Uninstall waarmee u snel een programma kunt verwijderen via het geopende venster, het bureaubladpictogram of het systeemvakpictogram.

Er zitten ook veel verbeteringen in IObit Uninstaller 8. De verbeterde scan-engine zorgt voor een snelle en grondige opruiming van alle overblijfselen, alsof deze nooit op uw pc hebben gestaan. Met de unieke en uitgebreide database maakt IObit Uninstaller 8 het eenvoudig om hardnekkige programma's te deïnstalleren die niet op de normale manier kunnen worden gedeïnstalleerd. Ook de Software Updater is verbeterd om gemakkelijk belangrijke programma's altijd up-to-date te houden. Bovendien ondersteunt IObit Uninstaller 8 het verwijderen van Windows apps vanaf niet-administratoraccounts en het verwijderen van de meest recente Universal Windows Platform apps in Windows 10 om nog meer ruimte vrij te maken.

Opmerking: de licentie is geldig voor 6 maanden en CCleaner is gratis ... En als u test in Sandboxie kunt u met één klik de zandbak met alle bestanden, inclusief registerbestanden, %AppData% en gebruikersbestanden oprumen. Voor die toepassing volstaat de gratis versie. Daarnaast is er VirtualBox. Dat kost hooguit een licentie voor Windows OS. Maar een uninstaller moet uiteindelijk wel op de echte machine worden gezet. Een Cameyo portable, mits van mij toestemming gekregen buiten zijn eigen zandbak te spelen, is dan een aanrader.
Giveaway of the day — iOBit Uninstaller Pro 8.0

Versie Pro 7.3 kregen we op 12 maar 2018. De blog van die dag.

Systeemvereisten: Windows XP/ Vista/ 7/ 8/ 8.1/ 10

Site van de leverancier

Trial te activeren met de activatiegegevens van het weggevertje? JA: trial en weggevertje zijn identiek.

Bij de installatie wordt contact opgenomen met IP-adressen 184.73213.14 en 93.184.221.133.

Geen Themida, een schone installer. De sleutel staat in de readme. Kent Nederlands en Vlaam.s De activatie staat net als de vorige keer in drie bestanden:

New and Modified Files
C:\Program Files\Common Files\IObit\IObit Uninstaller\Register.ini
C:\Program Files\Common Files\IObit\IObit Uninstaller\appscription.dat
C:\Program Files\Common Files\IObit\IObit Uninstaller\license.dat

Vorige keer kregen we een licentie voor 12 maanden, nu slechts 6 maanden. Maar deze versie is nieuwer.

Commentaar van de Duitse vrienden: "Gutes Teil, tut was es soll, und hat mich im Gegensatz zu anderen auf diesem Gebiet nie im Stich gelassen."

De ervaringen van de Duitse vrienden, met name Joker0502 ... wir sind die Macher.... En hun commentaarpagina.

De posting van Ootje.

De officiële site van vandaag:


De blog van de vorige keer:


Terug naar het begin.