Leawo DVD Creator maakt de beste DVD's van alle videobronnen, inclusief zelfgemaakte clips en downloade en films in AVI, MKV, MP4, WMV, Xvid, MOV, FLV videoformaten en meer. Met deze DVD Creator kunt u video's branden naar DVD (DVD-5, DVD-9) disc, map en/of ISO-image, en ISO-bestanden rechtstreeks branden naar DVD disc.

  • Snel converteren van alle videobestanden als MP4, AVI, MKV naar DVD disc;
  • Creëren DVD-5, DVD-9 disc, map en/of ISO-image zonder kwaliteitsverlies;
  • Met één klik foto diashows maken en gemakkelijk naar DVD branden;
  • Meerdere menusjablonen en eigen ontwerp;
  • Video effecten bewerken, ondersteuning 2D naar 3D conversie.

__ Opmerking: de software beschikt over een licentie voor één jaar. Leawo DVD Creator werkt als een module van Leawo Prof. Media suite.__
Giveaway of the day — Leawo DVD Creator 7.9.0

Versie 7.8.0 kregen we op 13 februari 2018. De blog van die dag.

Systeemvereisten: Windows XP/ Vista/ 7/ 8/ 8.1/ 10; Processor: 1 GHz or above Intel Processor; RAM: 256 MB (512 MB recommended); Free Hard Disk: 512 MB or above

Site van de leverancier

Trial te activeren met de activatiegegevens van het weggevertje? JA: weggevertje en trial zijn identiek

Bij de activatie wordt contact opgenomen met IP-adres xx.xxx.xxx.xxx/geen contact opgenomen met internet.

Uitleg van de maker.

maker

Themida: zinloos, want identiek aan de trial. In de readme een link om uw sleutel aan te vragen. Ze willen uw mailadres weten: krypteller gebruikte a@b.com en gergn c@d.com. Beiden konden daarna hun sleutel uit de browser copiëren. bZe verschilden wel.

32 Bitter. Versie 7.9.0.0. Zo te zien geen Nederlands. maar bij de eerste TRAGE opstart op een virtuele W7 64 blijkt de UI keurig in het Nederlands te zijn. Na activatie afgesloten en weer opgestart ... NADA. Net als even daarvoor op de virtuele ThinPC een eendagsvlinder. Installatie in Sandboxie op de productielaptop lukt niet. Sandboxie is te streng. Maar even later kan ik toch registreren?

Op de virtuele W7 64 doet de Cameyo het niet. Als ik de programmamap uit Sandboxie van de productielaptop kopieer naar de testmap, draait die als geactiveerde semi-portable, dank zij het bestand reg dat zich OOK daar bevindt. Als ik reg in kladblok bekijk, lijkt het alsof de activatie systeemgebonden is.

De ervaringen van de Duitse vrienden, met name Joker0502 ... wir sind die Macher.... En hun commentaarpagina.

De posting van Ootje.

De officiële site van vandaag:


De blog van de vorige keer:


Terug naar het begin.