Controleer elke website op ongeldige links met behulp van deze lichtgewicht tool waarmee u de rapporten kunt exporteren voor verdere analyse.

Niemand houdt van een ongeldige links. Het is een slechte ervaring voor uw websitebezoekers.

Google raadt aan regelmatig naar uw site te controleren op ongeldige links. Handmatig doen zou een nachtmerrie zijn. Broken Link Detector voert een uitgebreide scan uit die controleert of er verbroken links zijn. Het is algemeen bekend dat verbroken links een negatieve invloed hebben op uw website, omdat niet alleen de gebruikerservaring wordt verminderd, maar uw algehele classificatie wordt ook minder doordat zoekmachines uw pagina niet indexeren. Zodra je het programma op uw computer hebt geïnstalleerd, wat een probleemloos proces is, wordt u verwelkomd door een duidelijke gebruikersinterface die iedereen in enkele seconden kan begrijpen.

Bovenaan het hoofdvenster kunt u de URL plakken die u door het tool wilt laten analyseren, met de mogelijkheid om de scan op elk gewenst moment te stoppen door naar een speciale knop te gaan. Om specifieker te zijn, kan de app alleen de domeinnaam, het subdomein of alle domeinnamen controleren, met de mogelijkheid om ook een recursieve URL-scan uit te voeren. Aan de andere kant, als u een gevorderde gebruiker bent, wilt u misschien een glimp opvangen van de bovengenoemde extra opties, zodat je de verbinding en responstijd, de agent, de genegeerde extensies kunt beheren.
Giveaway of the day — Broken Link Detector 2.3

Deze titel kregen we nog niet eerder van Vovsoft. De blogs over weggevertjes van deze aanbieder.

Systeemvereisten: Windows 10/ 8.1/ 8/ 7/ Vista/ XP

Site van de leverancier

Trial te activeren met de activatiegegevens van het weggevertje? JA: trial en weggevertje zijn identiek

Bij de activatie wordt contact opgenomen met IP-adres xx.xxx.xxx.xxx/geen contact opgenomen met internet.

Voor mij en vermoedelijk de meesten onder u niet interessant. Ik doe er niet veel aan vandaag. Door een pesterij van DropBox werken de oude links naar plaatjes op mijn blog niet. Dat weet ik, maar ik doe er niets aan.

Geen Themida. De sleutel staat in de readme. Tijdens de activatie ziet Discovery deze sleutel in het register komen:

[HKEY_USERS\S-1-5-21-88366600-2320818443-1346857981-1000\Software\Microsoft\VS\ServiceModules\3A05138A093C96DFFA91E7D0DFF37B5A\Settings]
"HowMany"="1"
"InstalledVersion"="2.3"
"CurrentVersion"="2.3"
"CurrentURL"="6810**********6F9A37"
"CurrentPrice"="9.99"
"LicenseOwner"="47**************8F4D"
"Parity"="1174"
"LicenseKey"="55**********88F1"

Ik ga ervan uit dat de subsleutels LicenceOwner en LicenceKey de activatie bevatten. En inderdaad: als ik alle subsleutels verwijder, heb ik een trial. Als ik dan de subsleutels LicenceOwner en LicenceKey weer terugzet, is het weggevertje weer geactiveerd. QED. Voor de goede orde heb ik Discovery ook hier een msi van laten maken.%%

De Cameyo dtaait prima op de productielaptop. Maar anderhalve dag later is het nog steeds niet klaar
met het testen van deze blog. Onbruikbaar dus.

De ervaringen van de Duitse vrienden, met name Joker0502 ... wir sind die Macher.... En hun commentaarpagina.

De posting van Ootje.

spel

De officiële site van vandaag:


erug naar het begin.