Of u nu voorbereidingen treft om het besturingssysteem opnieuw te installeren of alleen om uw persoonlijke bestanden te herschikken, de eerste stap die u moet nemen, is het opbouwen van een index van alle bestanden en mappen die beschikbaar zijn op jouw systeem, om te bekijken welke bestanden u wilt behouden en welke niet. is een zeer eenvoudige toepassing die dit kan. Het geeft u de mogelijkheid om een ​​station of map te kiezen om alle bestanden, mappen of beide weer te geven. Er zijn ook exportopties beschikbaar, voor het geval u niet alleen de vermelde items wilt bekijken, maar deze gegevens ook naar een bestand wilt opslaan. Na een snelle installatieprocedure die geen problemen zou moeten opleveren, wordt u verwelkomd door een eenvoudig venster met een duidelijke en eenvoudige structuur, waar u aan de slag kunt gaan door een station of map te kiezen om te scannen.

Giveaway of the day — Filename Lister 2.2

Deze titel kregen we nog niet eerder van Vovsoft. De blogs over weggevertjes van deze aanbieder.

Systeemvereisten: Windows 10/ 8.1/ 8/ 7/ Vista/ XP

Site van de leverancier

Trial te activeren met de activatiegegevens van het weggevertje? JA: trial en weggevertje zijn identiek

Bij de activatie wordt contact opgenomen met IP-adres xx.xxx.xxx.xxx/geen contact opgenomen met internet.

Nu breekt mijn klomp: twee weggevertjes van één en dezelfde aanbieder op één dag?

Bestanden die ik wil bewaren, staan in de cloud. En/of op een externe schijf, of DVD, cq USB-stick. Ik ken veel mensen die juist een nieuwe computer kopen, omdat de oude verziekt is en ze dit programma dus niets eens kunnen draaien. Laat staan nog zelf bestanden redden.

Geen Themida. Ook nu staat de sleutel in de readme. Net als bij zijn broertje wordt het nodige in het register geplaatst. Maar ik laat Discovery alleen de subsleutels met de naam en sleutel in een msi zetten.

[HKEY_USERS\S-1-5-21-88366600-2320818443-1346857981-1000\Software\Microsoft\VS\ServiceModules\47115E234F1A63D4253D6A29C4CD2090\Settings]
"HowMany"=-
"InstalledVersion"=-
"CurrentVersion"=-
"CurrentURL"=-
"CurrentPrice"=-
"LicenseOwner"=-
"Parity"=-
"LicenseKey"=-

Een snelle test bewijst dat de subsleutels LicenceOwner en LicenceKey volstaan. QED.

De ervaringen van de Duitse vrienden, met name Joker0502 ... wir sind die Macher.... En hun commentaarpagina.

De posting van Ootje.

spel

De officiële site van vandaag:


Terug naar het begin.