PD Artist is een natuurlijke media-schilder. Het is gebaseerd op Howler Digital Painter. Het bevat alle teken- en fotobewerkingstools en alleen de animatiefuncties ontbreken. Alles is aanwezig, van realistische oliën en aquarel, tot natuurlijk gesimuleerde kwasten, bladschildering, aangepaste penselen, en natuurlijk volledig digitaliserende tabletondersteuning. PD Artist is als een kunstwinkel in een doos!

Giveaway of the day — PD Artist 11

Op 9 oktober 2008 kregen we een ongenummerde versie. Er was toen nog geen blog.

Wel kregen we op 13 januari 2014 Project-Dogwaffle-Howler-8.2-(Special-Edition). De blog over DogWaffle.

Systeemvereisten: Windows 7/ 8/ 10; SSE2 is required (All modern machines should have it) ; For the best experience, your PC needs to have a 1200x800 or higher screen, and the .NET Framework 4 installed for a small number of plug-ins.

Site van de leverancier

Trial te activeren met de activatiegegevens van het weggevertje? NEE

Bij de installatie wordt geen contact opgenomen met internet.

Themida. Er is geen sleutel nodig voor deze 32 bits 6.00.11.4 Special GOTD Edition. Haalt Microsoft Visual C++ 2015 automatisch op, als dat nodig is. Ik zie geen Nederlands.

De Cameyo doet het niet op de virtueleThinPC, wel als ik een 32 bits Cameyo maak op een virtuele W7 64.. Ook de klassieke portable draait op een virtuele W7 64. Die heeft het voordeel dat je het met een msi kan "installeren" zodat er vanzelf een snelkoppeling op het bureaublad wordt geplaatst. Het weggevertje draait ook in Sandboxie op de productielaptop. Maar de programmamap alleen volstaat niet, want de productielaptop heeft niet de benodigde Microsoft programma's. Die staan nu wel tijdelijk in een testzandbak. Bewaren hoeft niet, want het uitgepakte weggevertje is altijd te installeren, De klassieke portable start in Sandboxie, maar loopt daar vast.

De trial is van Howler, het weggevertje heet Artist. Hieronder legt de maker uit wat de verschillen zijn:En wat reclame voor Howler:


In woorden de verschillen tussen beide programma's: "This is the Artist edition of Project Dogwaffle, derived from the big brother, Howler edition, which also includes tools for animation or working on video clips. PD Artist lacks that animated part, but it includes tools for 3D terrain/landscape modeling (such as filters for erosion and coloring based on slope and elevation, and the 3D Designer) and rendering tools (Puppy Ray, especially new new enhanced GPU version). PD Artist is great for creating stunning landscapes and painting with foliage brushes for added rich content. It also still supports animated brushes."

Een aantal tutorials.

En een voorbeeld:
voorbeeld

En Uitleg à la Ootje.

Er is ook een verouderde freeware versie.

De ervaringen van de Duitse vrienden, met name Joker0502 ... wir sind die Macher.... En hun commentaarpagina.

De posting van Ootje.

De officiële site van vandaag:


Terug naar het begin.