Exiland Backup kan u helpen bij het beschermen van uw belangrijke bestanden met automatische back-ups (werkdocumenten, projecten, gebruikersprofielen, foto's, audiobestanden, enz). Het programma kan uw back-ups ook dupliceren naar FTP/SSH servers, NAS of externe schijven. Exiland Backup ondersteunt vier back-uptypes: volledig, incrementeel, differentieel en datasynchronisatie. Het programma is uitzonderlijke gemakkelijk, klein en snel en gebruikt weinig systeembronnen.Het is een ideale back-upoplossing voor zakelijk en privégebruik.
Giveaway of the day — Exiland Backup Standard 4.9

Versie 4.6 kregen we op 21 maart 2018. De blog van die dag.

Systeemvereisten: Windows XP/ Vista/ 7/ 8/ 10; 128 MB RAM; 16 MB free disk space; screen 800x600

Site van de leverancier

gratis portable te activeren met de activatiegegevens van het weggevertje? NEE

Bij de installatie wordt contact opgenomen met IP-adres xx.xxx.xxx.xxx/geen contact opgenomen met internet.

Themida. Geen sleutel nodig, dat is een argument voor Themida. 64 Bitter. Geen Nederlands. Vergeet het elke 30 dagen zoeken naar een update uit te vinken. Zelf zal ik het niet gebruiken. Mijn backups staan in de cloud (als los bestand of als bijlage bij een soms alleen naar mezelf verzonden Gmail), op externe schijven en USBsticks.

Foto's die ik op mijn Iphone maak, staan op de telefoon, in de iCloud en automatisch via Google ook in hun cloud. En in DropBox.

De ervaringen van de Duitse vrienden, met name Joker0502 ... wir sind die Macher.... En hun commentaarpagina.

De posting van Ootje.

De officiële site van vandaag:


De blog van de vorige keer:


Terug naar het begin.