Plitvice Lakes Magic ePix Calendar zet iedere maand of vaker, afhankelijk van uw voorkeuren, een nieuw bureaubladachtergrond op uw computer. U kunt gewoon genieten van de prachtige afbeeldingen of de klikbare kalender weergeven en korte aantekeningen direct op het bureaublad invoeren. Desgewenst kunt u zelfs uw kalenderontwerpen afdrukken en ze aan de muur hangen, met behulp van een eenvoudige kalenderontwerptool dat in het programma is ingebouwd.
Ik ben wat ouderwets en heb een kalender zonder plaatjes

Giveaway of the day — Plitvice Lakes Magic II ePix Calendar

Op 2 april 2016 kregen we Monaco Aquarium ePix Calendar 6.1.0. De blog van die dag.

Systeemvereisten: Windows 7/ 8/ 8.1/ 10 (x32/x64)

Site van de leverancier

Trial te activeren met de activatiegegevens van het weggevertje? JA: zijn identiek

Bij de activatie wordt contact opgenomen met IP-adres xx.xxx.xxx.xxx/geen contact opgenomen met internet.

In de zip alleen een readme met een link en een code om te kunnen downloaden. Geen Nederlands. Ik koos Engels, maar zag ergens ook nog voor mij onbegrijpelijke teksten, namelijk als ik een andere maand wil kiezen. Het bureaublad ziet er opeens winters uit en ik zie rechts de 30 dagen van september. Geef mij maar de Apple agenda, die ik via icloud.com ook op mijn Linux laptops kan bereiken. En ik kan dan de iconen op de virtuele machine via Anydesk tenminste goed zien, nu is het puzzelen.
De portables doen het niet op de productielaptop. Ik ga niet uitzoeken, waarom.

Het programma staat op een vreemde plaats:
%Profile%\Programs\Art Plus\ePix\epix.exe
maar bij installatie kan je een andere locatie kiezen.

een

"You received this calendar as a gift from Plitvice Lakes Tourist Board"

De ervaringen van de Duitse vrienden, met name Joker0502 ... wir sind die Macher.... En hun commentaarpagina.

De posting van Ootje.

De officiële site van vandaag:


Terug naar het begin.