In tegenstelling tot de meeste gangbare PDF-virtuele printers, kunt u met Batch WORD to PDF Converter MS WORD en andere formaten rechtstreeks converteren naar PDF-documenten met bulkverwerking. U heeft de PDF-virtuele printer niet meer nodig om bestanden één voor één naar PDF te converteren. Het programma heeft ook de unieke mogelijkheid om alle geconverteerde documenten samen te voegen tot één PDF-bestand. Naast MS WORD DOC/DOCX-indeling, kan Batch WORD to PDF Converter ook Excel (XLS, CSV, ODF, ODS), PowerPoint (PPT, PPTX, ODP, ODF), RTF (Rich Text), Platte tekst (TXT) en meer formaten converteren naar PDF.

Bovendien heeft deze speciale tool enkele beveiligingsopties waarmee u algemene rechten voor de uitvoer-PDF kunt instellen (zoals afdrukpreventie en kopieerpreventie) en kunt u een eigenaarswachtwoord instellen om de beveiligingsniveaus van PDF-bestanden te beheren.

Het verschil met de gratis versie: de gratis versie zou een watermerk toevoegen aan het PDF-uitvoerbestand.
Giveaway of the day — Batch WORD to PDF Converter Pro 1.3.9

Versie 2016 kregen we op 4 mei 2016. De blog van die dag. Maar dat is van een andere aanbieder.

Systeemvereisten: Windows XP(SP3)/ Vista/ 7/ 8/ 10 or later (x32/x64t); Supported Languages : English, Italian, German, French, Dutch, Portuguese, Arabic, Simplified/Traditinal Chinese, Greek, Czech, Korean, Danish.

Site van de leverancier

Trial te activeren met de activatiegegevens van het weggevertje? JA/NEE/JA: zijn identiek

Bij de activatie wordt contact opgenomen met IP-adres xx.xxx.xxx.xxx/geen contact opgenomen met internet.

Geen Themida. De sleutel staat in de readme. 32 Bitter. Kent Nederlands.

Vandaag ook veel humbug van de aanbieder. Veel gratis pdf tools kunnen dit ook en zonder watermerk. Ik gebruik het gratis PDF Tools om pdf's samen te voegen tot één pdf. PDFZilla: zou de kklappertandentruc nog werken?

|De alinea hieronder kopieer ik dagelijks naar het sjabloon voor het volgende weggevertje.] De ervaringen van de Duitse vrienden, met name Joker0502 ... wir sind die Macher.... En hun commentaarpagina.

De posting van Ootje.

De officiële site van vandaag:


Terug naar het begin.