Fast Browser Cleaner is software om ongewenste add-ons, extensies, opgeslagen onbeveiligde wachtwoorden, creditcards, cookies, geschiedenis, tijdelijke bestanden en zoekmachines te verwijderen. Ook kunt u de startpagina en de standaardzoekmachine van de browser wijzigen. (dit kan allemaal kosteloosbinnen de browser)

Adware opschonen als MyStartSearch, Wazam, HealthAlert, ReleventKnowledge, SweetIm, Babylon, de meeste toolbars van conduit, GameDesktop, YesSearches, meeste toolbars van MyWay (Ask, Mindspark) etc.

Fast Browser Cleaner (FBC) is software die een veilige manier biedt om uw webbrowsers te op te schonen voor snel en veilig browsen op het internet. FBC kan ongewenste add-ons, extensies, opgeslagen onbeveiligde wachtwoorden, creditcards, cookies, browsegeschiedenis, tijdelijke internetbestanden en zoekmachines wissen. U kunt ook de opstartinstelling van de browser, de startpagina, de startpagina en de standaardzoekmachine wijzigen/resetten. FBC werkt momenteel op Internet Explorer, Google Chrome, Mozilla Firefox en Opera.

NB: met een licentie voor 1 jaar.
Giveaway of the day — Fast Browser Cleaner 2.1.0.1

Versie 2.0.0.17 kregen we op 11 juli 2017. De blog van die dag.

Systeemvereisten: Windows XP/ Vista/ 7/ 8/ 8.1/ 10; Net framework 2.0 SP2 or higher on Windows XP

Site van de leverancier

Trial te activeren met de activatiegegevens van het weggevertje? JA/

Bij de installatiewordt contact opgenomen met IP-adres 95.100.97.35.

Een schone installer, geen Themida. In de readme een link om de sleutel aan te vragen.
Een vorige keer kregen we een levenslange licentie. Nu maar 12 maanden. Ik vroeg mijn licentie aan via Ten Minute Mail. De sleutel moet binnen 15 dagen worden gebruikt. Kent Nederlands.

De trial laat zich activeren met de sleutel. De activatie staat in het register

HKEY_USERS\S-1-5-21-1163078533-253999390-3543546155-1000\Software\FastPcTools\Fast Browser Cleaner
Data

De Cameyo, gemaakt op een virtuele ThinPC, draait met de bekende haperingen - gewoon negeren - goed op de productiedesktop. Na sluiten blijft het op de achtergrond draaien. Het lijkt goed te werken. maar ik houd het bij het gratis CCleaner.

|De alinea hieronder kopieer ik dagelijks naar het sjabloon voor het volgende weggevertje.] De ervaringen van de Duitse vrienden, met name Joker0502 ... wir sind die Macher.... En hun commentaarpagina.

De posting van Ootje.

De officiële site van vandaag:


Terug naar het begin.