Ashampoo Undeleter detecteert en herstelt vervolgens uw per ongeluk verwijderde bestanden en mappen. U kunt ook aangeven op welke apparaten of partities u wilt zoeken naar verwijderde bestanden.De zoekactie beperkt zich niet alleen tot de harde schijven van uw pc, maar kan ook worden uitgevoerd op externe harde schijven, USB-flashstations, enz.

Naast de resultatenlijst van de zoekopdracht, wordt ook de staat van de gedetecteerde bestanden weergegeven. Nu kunt u controleren of de hele of slechts een deel van het verwijderde bestand kan worden hersteld of helemaal niet kan worden hersteld. Indien mogelijk, herstelt Ashampoo Undeleter de verwijderde bestanden en mappen met slechts een paar muisklikken.

Giveaway of the day — Ashampoo Undeleter 1.1__

Versie 1.10 kregen we op 15 mei 2012. Ik had toen nog geen blog, want Giveawayoftheday gebruikte nog geen Themida, dat voor velen een ellende betekent. De arme Adriaan bijvoorbeeld.

Systeemvereisten: Windows 7/ 8/ 8.1/ 10

Site van de leverancier

Trial te activeren met de activatiegegevens van het weggevertje? JA/NEE/JA: zijn identiek

Bij de activatie wordt contact opgenomen met IP-adres xx.xxx.xxx.xxx/geen contact opgenomen met internet.

Geen Themida, maar een eigen wrapper van Ashampoo. Wl Opera installeren, maar u kunt dat voorkomen.
Bij de opstart een link om uw sleutel aan te vragen. Via 10 Minute Mail kreeg ik heel snel de sleutel AUD*****EA63. Ik ben goede klant van Ashampoo en kreeg via die weg dezelfde sleutel.
32 Bitter. Kent Nederlands, zoals alle Ashampoo software.

De activatie staatin het register:

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Ashampoo\Ashampoo Undeleter\ash_inet]
"regKey"=-
"unique-id"=-

Maar bewaren heeft weinig zin. Want u heeft toch de sleutel nodig om de wrapper eraf te halen. Aan de andere kant: ik heb met Discovery het uitpakken en installeren op een virtuele ThinPC gevolgd. Het resultaat, een msi, lijkt in staat zonder een sleutel een werkende, geactiveerde versie op een schone virtuele machine aan te maken. En ook installatie in Sandboxie op de productielaptop lukt. Bijzonder: bij de eerste opstart is het niet geactiveerd, maar de sleutel is al ingevuld.

Het weggevertje is in de aanbieding en kost nu maar $1,95.

Zelf gebruikt ik Recuva, het gratis broertje van CCleaner. De laaste setup kan je gewoon als semi-portable draaien. Ik hem hem als 7z in de uitwisselmap gezet, U kunt de map na downloaden uitgepakt plaatsen op een andere schijf dan waarvan u bestanden wilt terughalen.
Als alternatief heb ik het uitpakken van de installer laten volgen en met de hand twee startpunten aangemaakt, voor respectievelijk 32 en 64 bits. En daar een Cameyo van gemaakt die het hele systeem mag wijzigen.

De ervaringen van de Duitse vrienden, met name Joker0502 ... wir sind die Macher.... En hun commentaarpagina.

De posting van Ootje.

De officiële site van vandaag:


Terug naar het begin.