Backup4all is een bekroond data back-upprogramma voor Windows. Dit back-uptool is ontworpen voor het beschermen van uw waardevolle en minderer waardevolle, maar wel nuttige data bij gedeeltelijk of volledig dataverlies door automatische back-ups, wachtwoordbeveiliging en comprimeren naar veilige opslagruimtes. Deze back-upapplicatie is functierijk en biedt een intuïtieve interface waardoor alle functies gemakkelijk bereikbaar zijn voor beginners en professionals.

Met Backup4all Lite kunt u eenvoudig back-uppen naar:

  • Lokaal: back-up naar DVD, CD, Blu-ray, HD-DVD en andere portable media (zoals USB-schijven).
  • Netwerk: back-up naar netwerk doelen (inclusief mapped netwerkschijven).

Volg de instructies in het readme.txt bestand om de licentie te activeren (dat moeten we toch elke dag doen?)
Giveaway of the day — Backup4all Lite 7.4

Versie 7.1.313 kregen we op 24 februari 2018. De blog van die dag.

Systeemvereisten: Windows XP/ Vista/ 7/ 8/ 8.1/ 10 or Windows Server 2003/2008/2012; ~ 100Mb free space for installation

Site van de leverancier

Portable trial te activeren met de activatiegegevens van het weggevertje? JA/NEE/JA: zijn identiek
De portable kunt u alleen installeren als u een USB-schijf in de machine heeft zitten.

Er is ook een gewone trial. Niet te activeren, want het is Build 461 ipv Build 457.

Bij de installatie wordt contact opgenomen met IP-adres 209.220.17.76

Geen Themida. In de readme een link om de sleutel aan te vragen. Die komt per mail, inclusief een verplicht abonnement op hun nieuwsbrief. Vandaar 10 Minute Mail. De sleutel komt vlot. 32 Bitter. Opletten, anders zien ze uw gebruiksgegevens, anoniem? Bij installatie wil het weggevertje al direct updaten. mag niet van mij. Versie 7.4 Build 457. De trial is Build 461.

De installer kent Nederlands. Na installatie moet ik Nederlands met de hand kiezen.

De sleutels zijn maar eenmaal te gebruiken. De activatie komt in het register:

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Softland\Backup4all 7\Info]
"Info4"=-

Helaas kon ik met deze sleutel niet activeren op een andere computer. De activatie is dus systeemgebonden. U kunt wel de sleutel vrijgeven, om op een andere computer te gebruiken. U kunt geen gebruikmaken van de gratis verzie van deze Build, daarvoor dient u de nieuwste Build van de trial te gebruiken.

De Cameyo die ik maakte op een virtuele machine, draait niet op de productiedesktop. Installatie in Sandboxie op de desktop levert een instabiel iets op. Dus weg ermee. Dat gaat niet eens zo eenvoudig, want hoewel ik alle lopende programma's in alle zandbakken en in deze heb gestopt, lukt het leegmaken van de zandbak op de officiële wijze niet. Want er zou nog wat draaien. Pro Lasso ziet niets. Met de hand verwijderen lukt wel. Dan lukte het via het menu van Sandboxie de zandbak leeg te maken en te verwijderen. Ik houd het maar op DropBox.

Kijk vanwege mijn tijdgebrek ook op de blog over versie 7.1.313

De ervaringen van de Duitse vrienden, met name Joker0502 ... wir sind die Macher.... En hun commentaarpagina.

De posting van Ootje.

spel

De officiële site van vandaag:


Terug naar het begin.