Apeaksoft Screen Recorder is gebruiksvriendelijke schermopnamesoftware om video en audio in hoge kwaliteit op te nemen op uw computer. Hiermee kunt u streaming video's, live songs, online vergaderingen, online gamevideo's, videozelfstudies en meer opnemen. Ook kunt u de video bewerken tijdens het opnemen met tekeningen, toevoegen van bijschriften, toelichting, vervagen, etc. Het opnamegebied kan worden aangepast en plannen van opnames wordt ondersteund. Neemt je computerscherm op in een superhoge resolutie van maximaal 4K en exporteert het voor universele weergave op elke speler.

Apeaksoft biedt een 50% kortingscode: APKEGNK (geldig voor alle producten) voor alle GOTD-bezoekers.
Giveaway of the day — Apeaksoft Screen Recorder 1.1.6

Dit is het eerste weggevertje van Apeaksoft

Systeemvereisten: Windows 10/ 8.1/ 8/ 7; 1GHz Intel/AMD CPU; 1GB RAM or more

Site van de leverancier

Trial van versie 1.2.8 te activeren met de activatiegegevens van het weggevertje? JA

Bij de activatie wordt contact opgenomen met IP-adres xx.xxx.xxx.xxx/geen contact opgenomen met internet.

Geen Themida, Tijdens de installatie een link om de sleutel aan te vragen. U moet een mailadres geven, maar 10 Minute Mail is OK. Want ze vragen bij activatie naar uw naam, niet naar het mailadres. Want dat werkt na 10 minuten niet meer. Maar één sleutel per mailadres. Geen Nederlands.

De activatie staat op twee plaatsen in het register:

[HKEY_CURRENT_USER\Software\Apeaksoft Studio\common\23]
"isRegistered"=-
"email"=-
"code"=-

[HKEY_CURRENT_USER\Software\Apeaksoft Studio\Screen Recorder\Register]
"UserEMail"=-
"Code"=-
"LastCode"=-
"LastUserEMail"=-

Bewaar uw sleutels. Ik kon er de trial van versie 1.2.8 ermee activeren. QED.

Zelf gebruik ik al vele jaren naar volle tevredenheid een betaalde versie (ca €20) van FS Capture. Ik heb het bijvoorbeeld gebruikt om video's voor een blogschrijver in opleiding voor te maken. Een BBC-uitzending over pelgrims ermee opgenomen. En ook al mijn screenshots maak ik ermee.

De ervaringen van de Duitse vrienden, met name Joker0502 ... wir sind die Macher.... En hun commentaarpagina.

De posting van Ootje.

De officiële site van vandaag:


Terug naar het begin.