Welkom bij GameGuru - de gemakkelijkste en meest plezierige spelmaker! Creeër een spel waarin u en uw vrienden samenkomen en spelen. Het maken van uw game kan een kwestie van minuten zijn en daar is helemaal geen technisch gesjoemel voor nodig!

Natuurlijk kunt u ook uren, dagen…zelfs weken aan een meesterwerkje werken, maar het mooie aan GameGuru is dat u geen vreemde buitenaardse programmeertalen of ingewikkelde rekenmodellen tools nodig heeft. De tijd die u met GameGuru doorbrengt, heeft alles te maken met het plezier van het maken tijdens het creëren.

We hebben een kleine game level gecreëerd om te spelen en van te genieten, wat u laat zien hoe u uw niveau kunt bepalen en de strijd in evenwicht kunt houden om de speler een uitdagende ervaring te bieden. U kunt dit level uiteraard op elke gewenste manier bewerken en van een bestaand demo-level leren in plaats van helemaal opnieuw te beginnen.

GameGuru biedt u een eenvoudig en uitgebreid spel-creatieproces dat open staat voor niet-programmeurs en ontwerpers/artiesten, of voor iedereen die een game-maker wil worden. Het beschikt ook over krachtige bewerkingstools voor degenen die hun spelcreatie naar een nog groter en complexer niveau willen brengen. De kracht is er binnen handbereik. En als welkom is er een GameGuru-bonus toegevoegd met een uitbreidingspakket met meer dan 2,8 GB aan extra spelactiva om aan de slag te gaan! Genieten!

Opmerking: u heeft een Steam-account nodig om het installatieprogramma te downloaden met de individuele Steam-code!
Giveaway of the day — GameGuru

Deze versie kregen we via een competitie op 16 augustus 2016. Geen blog daarvan..

Systeemvereisten: Windows 8/ 8.1/ 10; Processor: Intel Dual-Core 2GHz or AMD Dual-Core 2GHz; Memory: 2 GB RAM; Graphics: NVIDIA GeForce 400 series or AMD Radeon HD 6000 series, 2GB Video Card (Minimum Shader Model 5.0); DirectX: Version 11; Storage: 4 GB available space; Sound Card: DirectX Compatible Sound Card with latest drivers

Site van de leverancier

Trial te activeren met de activatiegegevens van het weggevertje? JA: wij moeten het doen met de trial.

Bij de activatie wordt contact opgenomen met IP-adres xx.xxx.xxx.xxx/geen contact opgenomen met internet. niet getest

Geen installer, alleen een readme. U moet een Steam client installeren en dan dit spel kiezen. En via de link uw sleutel aanvragen. 10 Minute Mail is OK. De plustruc van Gmail werkt ook en levert twee andere sleutels. Op de Engelse site las ik dat de sleutels maar één keer kunnen worden gebruikt.

Niets voor mij. Screenshots van het voorbeeld van de aanbieder:

een

twee

De ervaringen van de Duitse vrienden, met name Joker0502 ... wir sind die Macher.... En hun commentaarpagina.

De posting van Ootje.

De officiële site van vandaag:


Terug naar het begin.