Na het upgraden naar Windows 8/10, kunnen gebruikers soms moeilijk wennen aan het nieuwe systeem zonder startmenu. Start Menu 8 kan gebruikers helpen die niet willen aanpassen om het klassieke startmenu terug te brengen. Gebruikers kunnen opnieuw genieten van een vertrouwd startmenu met slechts één klik, terwijl ook andere stijlen beschikbaar zijn. Start Menu 8 biedt ook een eenvoudige manier om terug te schakelen naar de originele stijl. Bovendien verandert de achtergrondkleur van het Startmenu samen met de achtergrond van het bureaublad.

Snellere & krachtiger zoeken naar bestanden
De nieuw uitgebrachte Start Menu 8 bezit een krachtigere zoekmachine. Met een 20% snellere zoeksnelheid kan het zoekresultaten in minder tijd leveren. Gebruikers kunnen ook gemakkelijk bestanden vinden die ze nodig hebben met nauwkeurigere zoekresultaten. Vaak of recent gebruikte bestanden zijn ook vastgezet op Start Menu voor snelle toegang.

Ad-vrij & schoon startmenu
Advertenties kunnen de aandacht van de gebruiker afleiden tijdens het gebruik van een systeem startmenu, soms zelfs resulterend in ongewenste klikken. Start Menu 8 biedt een 100% schoon en veilig startmenu om gebruikers te helpen zonder verstoring apps en gewenste bestanden te vinden.

Handige, makkelijke en aangepaste instellingen
Gebruikers kunnen de instellingen aanpassen via Start Menu 8. Een assortiment van pictogrammen zijn verzameld voor gebruikers voor het aanpassen van de Startknop van Windows. Gebruikers kunnen ook hun eigen accountfoto opslaan, hun favoriete applicaties vastpinnen en de manier beheren waarop programma's worden weergegeven in het Start-menu. Meer geavanceerde instellingen wachten om ontdekt te woden.

Opmerking: de licentie is geldig voor 1 jaar.Daarna kost het u $22,95.
Giveaway of the day — iObit Start Menu 8 Pro 4.5

Versie Pro 4.2 kregen we op 31 maart 2018. Zie de tips daat voor gratis alternatieven, De blog van die dag. Daar staan de downloadlinks naar de gratis alternatieven.

Systeemvereisten: Windows XP/ Vista/ 7/ 8/ 10

Site van de leverancier

Trial te activeren met de activatiegegevens van het weggevertje? JA: trial en weggevertje zijn identiek

Bij de activatie wordt contact opgenomen met IP-adres xx.xxx.xxx.xxx/geen contact opgenomen met internet.
Goedkoper, namelijk €9,99 voor een 1 jarig-abonnement / 3 PC' s hier.

Geen Themida. De sleutel staat in de readme. Kent Nederlands.

De activatie staat in het bestand
C:\Program Files\Common Files\IObit\Classic Start\license.dat

OT: ik ben bezig mijn oude W7-desktop uit 2010 nieuwe leven in te blazen. Er zit nu een SSD van 250 GB in met twee versies van Linux Mint 18. Vanmorgen gebruik ik de Cinnamonuitvoering die ik eergisteren plaatste. De DVD-brander had kuren, dus is die eruit en ligt de originele 300 GB harddisk los in de desktop, met de aansluitingen van de DVD-speler. Ik vond mijn oude DropBox-map terug met onder andere heel oude weggevertjes, documenten uit mijn werk en privédocumenten. Goed kijken of ik niet een aantal moet uploaden naar de DropBox-cloud, vóórdat ik de acht jaar oude schijf als Linux-schijf ga formatteren. Op het bureau ligt een veel nieuwere 2 TB W10-schijf, die ik misschien beter kan gaan gebruiken. Of die 2 TB schijf in de nieuwe desktop zetten en een oudere 1 TB uit de nieuwe W10 in de oude Linux desktop schuiven? Maar Windows kan veel minder goed tegen het zomaar vervangen van een schijf dan Linux. We zien wel. Het is 08:00 uur en dan kunnen de andere bewoners elk moment wakker worden en stop ik met dit gespeel.

De ervaringen van de Duitse vrienden, met name Joker0502 ... wir sind die Macher.... En hun commentaarpagina.

De posting van Ootje.

De officiële site van vandaag:


Terug naar het begin.