Batch Picture Resizer is handige software voor iedereen die met digitale foto's werkt. Veel mensen gebruiken dure en ingewikkelde beeldbewerkingsprogramma's om foto's te schalen en andere eenvoudige bewerkingen uit te voeren, omdat ze er waarschijnlijk niet bij stil staan dat daar veel goedkopere, snellere en efficiëntere oplossingen voor bestaan. Bovendien kan het handmatig de foto's één voor één schalen veel tijd kosten en helemaal als het aantal foto's in de honderden of duizenden lopen. Een goede oplossing is de kleine krachtige gebruikersvriendelijke applicatie met de naam Batch Picture Resizer. Met dit gemakkelijke en goedkope programma kuntu ieder aantal afbeeldingen snel schalen. Dit programma kunt u gebruiken om de afmetingen van uw foto's aan te passen zodat ze beter geschikt zijn voor publicatie op het internet, om te e-mailen naar familie en vrienden of om gewoon ruimte te besparen op uw harde schijf. Alles met behoud van de best mogelijke kwaliteit van de bestanden. Batch Picture Resizer biedt ook de mogelijkheid om snel de kleurniveau's van uw afbeeldingen aan te passen en tekst of watermerken toe te voegen aan een groep foto's.

Giveaway of the day — Batch Picture Resizer 8.1

Versie 7.3 kregen we op 18 oktober 2016. De blog van die dag.

Systeemvereisten: Windows 7/ 8/ 10

Site van de leverancier

Trial te activeren met de activatiegegevens van het weggevertje? JA: trial en weggevertje zijn identiek

Bij de activatie wordt contact opgenomen met IP-adres xx.xxx.xxx.xxx/geen contact opgenomen met internet.

Geen Themida. Als u de trial hernoemt in PicResize_pt1.exe, start die op met de mogelijkheid een gratis sleutel aan te vragen. Ben benieuwd of die truc voor al hun trials geldt. Neen.

Vraag uw eigen sleutel aan met een werkend mailadres. 10 Minute Mail is OK.

U heeft de sleutel nodig om te activeren. Die komt in het register:

[HKEY_USERS\S-1-5-21-88366600-2320818443-1346857981-1000\Software\softorbits\PicResizer]
"partnerId"=-
"partnerOff"=-
"partnerCode"=-
"partnerName"=-
"Key"=-
"partnerCompaignInfo"=-

Waarschijnlijk is het voldoende de laatste twee subsleutels te bewaren, want die worden aangemaakt bij het invoeren van de sleutel.

OT: vanmorgen mijn productielaptop opgewaardeerd naar 1809. Duurde wel erg lang. Maar alles lijkt te werken. Wel mooi dat ik in de naaste toekomst mijn laptop als verlengstuk van mijn iPhone kan gebruiken. Met Android gaat het nu al. En je klembord van PC A op PC B bekijken is natuurlijk ook gaaf. Mijn vrouw zal het op prijs stellen dat nu alles(?) te vergroten is.

De ervaringen van de Duitse vrienden, met name Joker0502 ... wir sind die Macher.... En hun commentaarpagina.

De posting van Ootje.

De officiële site van vandaag:


Terug naar het begin.