Advanced SystemCare Pro 11 is een gebruikersvriendelijk alles-in-één PC optimalisatietool om met één klik op uw systeem op te schonen, te optimaliseren, te versnellen, te beveiligen en zelfs uw online privacy te beschermen. De nieuw toegevoegde functie Speed Up versnelt uw systeem, systeemopstarttijd, schijven en browsers. Bovendien met tien opnieuw ontworpen en verbeterde nuttige tools als Startup Manager, Performance Monitor, Large Files Finder, Auto Shutdown en Win Fix om alle mogelijkheden van uw PC volledig te benutten.

Opmerking: de geboden licentie is voor 6 maanden. Dus een uitlenertje, geen weggevertje. Kent Nerderlands. Schrijft volgens Discovery bij de activatie erg veel in %AppDat% en elders en maakt ook een registersleutel aan.
Giveaway of the day — Advanced System Care Pro 11.5.0

Versie 11.1.0 kregen we op 5 mei 2018. De blog van die dag.

Systeemvereisten: Windows XP/ Vista/ 7/ 8/ 10

Site van de leverancier

Nederlandse trial te activeren met de activatiegegevens van het weggevertje? JA: uitlenertje en trial zijn identiek

Bij de installatie wordt contact opgenomen met IP-adressen 93.184.22.133, 54.243.160.122 en 50.19.103.102. Bij de activatie met 52.71.189.209.

Geen Themida. De sleutel staat in de readme. Let op dat u alleen het extra adaware installeert als u dat echt wilt.

Bij de activatie komt er heel wat op de PC en het register te staan. Discovery maakte voor mij activate.msi. Daar kon ik het uitlenertje activeren op een schone virtuele ThinPC. QED.

Zoals bijna altijd, zal ik dit weggevertje zelf niet gaan gebruiken.Voor je het weet, maak je brokken en verziek je je hele Windows. Ik houd het bij CCleaner. Dat heeft me nog nooit in de steek gelaten.

OT: vanmorgen op de oude W7/8/8.1 desktop W10 64 Pro gezet. Draait als een zonnetje. Alleen ontbreekt het Startmenu. In de allernieuwste Schoone PCBijbel staat daar het nodige over op pag. 17 en 18. En op https://www.schoonepc.nl/windows10/gebruikersinterface.html: ver naar beneden scrollen.

De ervaringen van de Duitse vrienden, met name Joker0502 ... wir sind die Macher.... En hun commentaarpagina.

De posting van Ootje.

De officiële site van vandaag:


Ik heb geen belangstelling voor WebAnimator Go v.2.3.7 - A 3-step HTML5 animation toolkit.

Terug naar het begin.