Green Digital Photo Recovery is de professional fotoherstelsoftware waarmee u verwijderde foto's, muziek, video, bestanden, etc. van digitale camera geheugenkaarten, externe harde schijven, USB-sticks, en zelfs van de harde schijven kunt herstellen. Het programma geeft de afbeeldingen en bestanden weer die het vindt en stelt u in staat deze allemaal te herstellen.

Het programma kan eenvoudig het scanproces pauzeren of herstarten. Sla eerdere scanresultaten op en importeer deze om het herstel te hervatten zonder nogmaals te scannen. De bestandsnaam, het formaat en de datumfilter helpen u snel bepaalde bestanden te vinden om tijd te besparen.
Giveaway of the day — Green Digital Photo Recovery Pro 1.3.1

We kregen nog niet eerder iets van Green Data Recovery Studio.

Systeemvereisten: Windows XP/ Vista/ 7/ 8/ 10

Site van de leverancier

Trial te activeren met de activatiegegevens van het weggevertje? JA, al verschillen trial en weggevertje.

Bij de activatie wordt geen contact opgenomen met internet.

Themida. De sleutel staat in de readme. Versie 1.3.1.4. Geen Nederlands. U mag een willekeurig mailadres invoeren. Ik gebruikte de eerste keer a@b.com en de tweede keer alleen een apenstaart, ofwel @. Dat is ook prima. Maar helemaal geen mailadres is niet OK. De activatie komt in het register:

[HKEY_CURRENT_USER\Software\BDReg\GDPR]
 "Value"="a@b.com"
 "KeyValue"=-

Bewaar uw sleutel. Ik kon met de mijne de trial activeren op een schone virtuele ThinPC. QED.

Als ik de Cameyo test op de echte productieportable, krijg ik eenmaal de bekende foutmelding. Gewoon genegeerd. Het scannen van de 1,5 TB harde schijf gaat 2,5 uur duren. Even later staat de verwachte scantijd op 3,5 uur. Maar de scan blijft op 9% hangen en de tijd loopt op tot over 7 uur. Bij 10% is het 9,5 uur, daarna loopt de scantijd weer terug. Een halfuur later staat de teller op 24% en resteren er ruim 2 uur. Uiteindelijk vindt het weggevertje ruim 6.000 bestanden. Waaronder een mp4 van ruim 2,2 GB? die maar een paar seconden loopt. Afkomstig van de iPhone van een zus, die een foto had willen maakte, maar zich vergiste en een video maakte. Die 2,2 GB klopt dus van geen meter. Lang niet alle teruggevonden plaatjes zijn te herstellen.

De maker heeft ook freeware.

En een product om data van defecte harde schijven re redden?

Met het gratis Recuva, broertje van CCleaner, kunt u ook foto's herstellen.

De ervaringen van de Duitse vrienden, met name Joker0502 ... wir sind die Macher.... En hun commentaarpagina.

De posting van Ootje.

De officiële site van vandaag:


Terug naar het begin.