LeaderTask bewaart al uw ideeën en herinnert uw aan uw belangrijkste invallen.

Belangrijkste mogleijkheden:
Maak uw eigen planning voor elke dag; Voer Projecten uit, verdeel grote taken in deeltaken; Voeg bestanden toe aan taken; INodig uw vrienden en collega's uit in LeaderTask en deel taken vervolgens met elkaar; Met de offline modus kunt u LT zelfs zonder internetverbinding gebruiken.

Opmerking: de licentie is voor 1 gebruiker voor 1 jaar. De aangeboden GOTD versie is 12.5.9, kunt u echter updaten naar de huidige 14.0.5 met behoud van her jaarabonnement!
Giveaway of the day — LeaderTask Daily Planner 14.0.5

Versie 12.5.9 kregen we op 15 maart 2018. De blog van die dag.

Systeemvereisten: Windows XP/ Vista/ 7/ 8/ 8.1/ 10 (x32/x64)

Site van de leverancier

Trial te activeren met de activatiegegevens van het weggevertje? JA/NEE/JA: zijn identiek

Bij de installatie wordt contact opgenomen met IP-adres 172.70.200.30, bij gebruik met 13.70.200.30. Dat is van volgens whois van Microsoft: AS8075 MICROSOFT-CORP-MSN-AS-BLOCK - Microsoft Corporation, US (registered Mar 31, 1997).

Geen Themida. Na installatie kunt u zich aanmelden met een mailadres en een zelf-gekozen wachtwoord. Ik gebruikte 10 Minut Mail. Herkent Nederlands.

De activatie staat in C:\Users\gebruiker\Documents\LeaderTask\activate_leadertask.ltkey. Maar bij de aanmelding heeft u steeds uw mailadres en wachtwoord nodig.

De iPad/iPhone/AppleWatch app is gratis, maar ook daar heb ik maar een jaar gebruik met dezelfde gegevens. Ik heb geen €30 per jaar hier voor over. En ik aarzel mijn privégegevens toe te vertrouwen aan een Russische app.

een

Het spel is erg klein. Bij het opstarten wordt er steeds wat opgehaald. Daarom heb ik er een Cameyo van gemaakt. Dan hoeft de speler de aanmeldgegevens niet zelf in te toetsen.

De ervaringen van de Duitse vrienden, met name Joker0502 ... wir sind die Macher.... En hun commentaarpagina.

De posting van Ootje.

spel

De officiële site van vandaag:


Terug naar het begin.