AweClone biedt sector-op-sector technologie om op een eenvoudige en veilige manier harde schijven, systeem-harde schijven of externe apparaten te klonen. U kunt hiermee uw gegevens en content zonder enig verlies volledig van de ene naar de andere harde schijf migreren.

Krachtige Disk Cloner
Krachtige software voor het klonen van schijven om een ​​harde schijf of opslagapparaat eenvoudig en volledig naar een andere harde schijf of apparaat te klonen.

HDD/SSD kloonsoftware
Kloon eenvoudig HDD naar SSD of kloon SSD naar HDD. Ook kunt u SDD of HDD klonen naar een externe harde schijf, opslagapparaat.

Kloon systeem-harde schijf
Maak een identieke kopie van de harde schijf van uw systeem in geval van een systeemcrash of systeemfout. Dupliceer uw harde schijf op een andere computer/harde schijf.

Giveaway of the day — AweClone 2.0 (Win&Mac)

Deze titel kregen we nog niet eerder van Magoshare. De blogs over producten van Magoshare.

Systeemvereisten: Windows 10/ 8/ 8.1/ 7/ Vista/ XP/ 2000; Mac OS 10.7 or later; English language

Site van de leverancier

Trial te activeren met de activatiegegevens van het weggevertje? JA - getest door Joker0502. Ik hoef niet te testen, want de trial en weggevertje zijn identiek.

Bij de activatie wordt contact opgenomen met IP-adres 103.43.189.155.

Geen Themida, een schone installer. Geen Nederlands. De sleutel staat in de readme. Die zie ik terug in
C:\Program Files\Magoshare\AweClone\bin\Configure.dat

Het zou me daarom niet verbazen als de programmamap bruikbaar is als semiportable. We zullen zien.... Bij een opstart op een schone virtuele ThinPC blijkt de programmamapversie geactiveerd te zijn: QED. Maar de virtuele harde schijf wordt niet herkend. Dus volstaat de programmamap niet.
En nog vreemder: noch de met Discovery gemaakte msi, noch de Cameyo slagen erin de harde schijf van de virtuele ThinPC te herkennen. Ook op de internationale site lees ik dit verschijnsel.

een

Zie ook de publicatie How to clone a hard drive using some free tools designed specifically for drive cloning.

twee

De betaalde versie van Macrium Reflect werd weggegeven op 16 juni 2008. Plankje schreef toen: "Als je in bezit bent van True Image heb deze giveaway niet nodig, als je dat niet hebt, zeker downloaden. ... Ik gebruik zelf True Image (Acronis), maar heb deze software op de laptop van m'n vrouw geïnstalleerd (XP). "

De ervaringen van de Duitse vrienden, met name Joker0502 ... wir sind die Macher.... En hun commentaarpagina.

De posting van Ootje.

spel

De officiële site van vandaag:


Terug naar het begin.