XBoft Folder Lock is veilige en gebruikersvriendelijke encryptiesoftware voor bestanden/mappen. De software is eenvoudig en gemakkelijk te gebruiken, krachtig en handig. Het versleutelde gegevensbestand is beveiligd tegen weergeven, wijzigen, verplaatsen, kopiëren en verwijderen.

Shell Integratie
Vergrendel en ontgrendel bestanden of mappen direct via het contextmenu van Windows verkenner.

Multi-functie encryptie
Versleutelde bestanden of mappen zijn beveiligd en kunnen niet worden bekeken en verwijderd.

Supersnel
Ondersteunt snelle versleuteling en ontsleuteling van zeer grote bestanden of mappen.

Giveaway of the day — XBoft Folder Lock 1.1

Deze titel kregen we nog niet eerder van Chengdu Xiaobo Software. De blogs oer weggevertjes van die maker.

Systeemvereisten: Windows Server/ XP/ Vista/ 7/ 8/ 8.1/ 10

Site van de leverancier

Trial te activeren met de activatiegegevens van het weggevertje? JA: trial en weggevertje zijn identiek

Bij de opstart wordt contact opgenomen met IP-adres 47.91.210.243. Dit is van AliBaba. Zie ook deze posting. Dat slaat op Rcysoft Data Recovery Wizard Pro 8.0 werd aangeboden als een giveaway op 21 juli 2018 van een andere aanbieder?

Geen Themida. De sleutel staat in de readme. Geen Nederlands. De activatie staat in het register:

HKEY_CURRENT_USER\Software\XBoft\Fo... of HKEY_USERS\S-1-5-21-88366600-232081...
"verstr"=-

Uw wachtwoord wordt verstopt:
C:\...
C:\...\xfl\options.cfg
C:\...\xfl

Deze informatie staat niet in de Cameyo.

Ik vermoed dat de programmamap bruikbaar is als semi-portable. Dat is ook zo. Maar ik kan de programmamap NIET activeren met de geoogste activate.msi of activate.reg. De Cameyo draait wel goed geactiverd op een schone virtuele ThinPC. Puzzeltje ...

De handleiding is on-line beschikaar, of als pdf op te halen.

Het wachtwoord is niet erg veilig: "If you have forgotten your user password, you can use the license code to reset the user password.". Omdat we allemaal dezelfde sleutel hebben, kunnen we elkaars bestanden lezen.

Het commentaar van mikiem2.

Zelf gebruik ik het gratis 7Zip, Dat krimpt de bestanden niet alleen, maar kan ze ook versleutelen. Ik gebruik dat dagelijks voor de bestanden in de uitwisselmap. Daarnaast heb ik een betaalde licentie van SafeHouse om versleutelde pseudo-partities te maken. Maar de huidige gratis versie van SafeHouse is goed genoeg voor de meesten. Bestanden in SafeHouse zijn onzichtbaar in het virtuele partitiebestand.

De ervaringen van de Duitse vrienden, met name Joker0502 ... wir sind die Macher.... En hun commentaarpagina.

De posting van Ootje.

De officiële site van vandaag:


Terug naar het begin.