NB: Bij opstarten van het programma moet u een wachtwoord instellen om uw verborgen map/bestand te beveiligen.
Bewaar het ingestelde wachtwoord, voor als u het vergeet, de giveaway versie beschikt niet over de functie om de gratis en automatisch te herstellen!
De licentie is voor 6 maanden; ondersteuning voor upgrades.

Wise Folder Hider Pro kan bestanden en mappen verbergen op lokale partities of portable apparaten. De bestanden worden veilig verborgen dankzij een geavanceerd encryptie-algoritme. U kunt een wachtwoord instellen om de verborgen data desgewenst weer te geven na invoering van het juiste wachtwoord. De data is volledig onzichtbaar voor andere programma's of andere besturingssystemen, en is daardoor veel betrouwbaarder. In vergelijking met soortgelijke software is Wise Folder Hider Pro veiliger en gemakkelijker voor gebruikers bij bewerken van beschermde bestanden. Bovendien is de interface van Wise Folder Hider Pro bijzonder intuïtief. Zelf beginners kunnen er binnen minuten mee uit de voeten.
Giveaway of the day — Wise Folder Hider Pro 4.2.3

Versie 4.2.2 kregen we op 12 november 2017. Met overlijdensbericht van een 11 jaar oude Vista. De blog van die dag.

Systeemvereisten: Windows XP/ Vista/ 7/ 8/ 8.1 (x32/x64)

Site van de leverancier

Trial te activeren met de activatiegegevens van het weggevertje? JA

Bij de activatie wordt contact opgenomen met IP-adres 66.148.112.198.

De activatie komt in het register:

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Classes\CLSID\{EE870F5E-1575-4DB2-A27D-AC87CED37F3D} op 32 bits machine volgend Discovery
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\WiseCleaner\WFHPRO op 32 bits machine
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\WiseCleaner\WFHPRO] op 64 bits machine
 License Key
 Expire Date
 User Name
 User Email

Met de geoogste gegevens uit deze registersleutel kon ik de trial activeren op een schone virtuele ThinPC. QED.

Vergeet niet het zoeken naar updates uit te vinken. Ik zie geen Nederlands, maar later wel Dutch.

Opvallend: als ik de trial activeer, wordt de subsleutel Expire Date niet aangemaakt. Zou dat kunnen betekenen dat die versie levenslang bruikbaar is, mits geen updates worden uitgevoerd?

Kinderspeelgoed. Want als u met een ander OS opstart zonder dit tool, zijn al uw mappen en bestanden zichtbaar. Ook als u de betreffende schijf verwijdert en als externe schijf op een andere PC aansluit, zijn al uw mappen en bestanden zichtbaar. Versleutelen - bijvoorbeeld met 7Zip - is beter. Geef eventueel uw gevoelige bestanden een versleutelde of nietszeggende naam. Houdt in een afzonderlijke tabel de echte namen bij die horen bij de versleutelde of nietszeggende namen.

OT1: moet zo het huis uit, iemand helpen met mailprobleem >Live Mail -> Mail of Thunderbird op W10 (voor de tweede keer) en een ander met foto van iPad naar PC. Voor de derde keer..(later geschreven ->).. de eerste geholpen met een overgang naar de Mail app van Windows 10. De tweede kwam niet opdagen.

OT2: GiveawayClub heeft andaag Picture to Painting Converter V1.0 (lifetime license) by SoftOrbits™als weggevertje. Ik heb een geactiveerde, portable versie van de 32 bits trial gemaakt op een virtuele ThinPC. maar die doet het niet op de W10 63 desktop, noch op de laptop.

De ervaringen van de Duitse vrienden, met name Joker0502 ... wir sind die Macher.... En hun commentaarpagina.

De posting van Ootje.

De officiële site van vandaag:


Terug naar het begin.