Hasleo BitLocker Anywhere is 's werelds eerste BitLocker-oplossing voor Windows 10/8.1/8/7 Home- en Windows 7 Professional-edities. Hiermee kunt u bijna alle functies van BitLocker-stationsversleuteling gebruiken in deze edities van Windows, zoals het versleutelen van volumes met BitLocker-schijfencryptie, het ontsleutelen van versleutelde BitLocker-volumes en het wijzigen van het wachtwoord voor versleutelde volumes van BitLocker.

Belangrijkste mogelijkheden:

  • Versleutel het NTFS-volume met BitLocker-stationsversleuteling.
  • Ontsleutelen BitLocker versleuteld NTFS-volume.
  • Wachtwoord wijzigen voor versleuteld volume BitLocker.
  • Eenvoudig vergrendelen en ontgrendelen van BitLocker-versleuteld volume.
  • Versleutel en start Windows 7 Home/Professional met wachtwoord.

NB: Levenslange licentie.

Giveaway of the day — Hasleo BitLocker Anywhere Home 4.6

Deze titel kregen we hier nog niet eerder van Hasleo. De blog van die dag.

Systeemvereisten: Windows 10/ 8.1/ 8/ 7/ 2016/ 2012/ 2008

Site van de leverancier

Trial te activeren met de activatiegegevens van het weggevertje? JA/NEE/JA: zijn identiek

Bij de installatie wordt tweemaal contact opgenomen met IP-adres 127.0.0.1 poort 5905 (uw eigen PC).

Geen Themida. De sleutel staat in de readme. Bij de activatie wordt een registersleutel met drie subsleutels aangemaakt:

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Hasleo\BitLocker Anywhere]
 "Data0001"=-
 "Data0002"=-
 "Data0000"=-

Bewaar uw registersleutel. Ik kon ermee de trial activeren op een schone virtuele W8.1 64 Pro. QED.
Niets voor een digibeet. De professional kan het goed gebruiken om zijn PC beter te beveiligen. Ik ben geen digibeet, maar toch blijf ik eraf. Mijn werkgever had indertijd zoiets voor onze laptop. Doffe ellende. Gelukkig mocht ik bij wijze van uitzondering een "onbeschermde" laptop gebruken. Die draaide altijd. Mijn minder gelukkige collega's zaten regelmatig met hun handen in het haar in plaats op hun onbruikbare toetsenbord.
%

Voordat u besluit het weggevertje te installeren moet u zich realiseren dat bij aanwezigheid van een bug in de software - en welke sofwtare kent niet tenminste één nog niet herstelde bug? - het kan gebeuren dat uw PC niet meer kan opstarten. En bij een weggevertje heeft u geen recht op een upgrade. Dus blijft u levenslang dezelfde versie gebruiken. Ook als er een bug is ontdekt. Ik moet er niet aan denken. Koop dan direct een levenslange licentie met updates voor nog geen €20. Als u via een Nederlands IP-adres koopt, of aangeeft dat u in Nederland woont, komt er 21% BTW bij.

Voor versleutelde partities heb ik SafeHouse. Bestanden met gegevens van derden sla ik daarin op.

een

De ervaringen van de Duitse vrienden, met name Joker0502 ... wir sind die Macher.... En hun commentaarpagina.

De posting van Ootje.

De officiële site van vandaag:


Wegens gebrek aan belangstelling ben ik gestopt met mededelingen omtrent de uitwisselmap. Ik maak voortaan alleen portables van weggevertjes die ik interessant vind en houd die voor mezelf. Ze zijn op verzoek nog wel beschikbaar.

Mede-auteurs, die kunnen inspringen als ik van huis ben - of domweg prioriteit geef aan andere dingen - zijn van harte welkom. U mag eenvoudig beginnen. Met het aanpassen van de titel en plaatsen van de downloadlinks zijn de ochtendbezoekers al geholpen. Gelukkig springen The Freak en Ootje vaak bij. Maar die hebben natuurlijk niet dagelijks tijd op het moment dat het weggevertje beschikbaar komt. Mijn ideaal is een team van samenwerkende schrijvers, waar elk lid één of twee keer per week een blog verzorgt.

De uitwisselmap staat wat verstopt in de wolk en de bestanden zijn versleuteld. Dit om te voorkomen dat ze per abuis onbedoeld kunnen worden geopend en gedraaid. Ze zijn uitsluitend bedoeld voor oudere Nederlandstaligen die moeite hebben met de installatie en/of activatie. Als u tot de doelgroep hoort en toegang tot mijn uitwisselmap wilt, moet u een mailtje sturen naar gergn apenstaart weggevertje punt com. U krijgt dan per mail de link, uitleg en de voorwaarden. De belangrijkste voorwaarde: niet doorgeven.

Alternatieve weggever, Giveaway Club.

GiveawayofthedayClub
Giveawayoftheday
7-Zip

Terug naar het begin.